Prijava
   

Pravoslavci u Prolazu - PuP

Novonastali kvaziobičaj u okviru ''ultimate-dinamic-pravoslavlje talasa'' da se na manje od 258m od najbližeg objekta za koga se veruje da ima bilo kakve veze sa SPC i Svevišnjim, mora najmanje 9 puta prekrstiti, poželjno u pokretu.
Cilj je da se (obavezno prisutni) posmatrači uvere u ličnu predanost veri & naciji.
Nuspojava je da se pomenutim posmatračima (ukoliko se podvedu pod normalan svet koji zna gde se i kad krsti) pošalje poruka da Srbija, kada su u pitanju robne rezerve budala, može mirno da spava.

Dominantna populacija PuP:

Gomila klinaca koja je od škole prošla tek ''š'' i pola ''k''.
Gomila svih ostalih koji su prošli i kroz škole i kroz život, al' im to ič ne vredi.

Komentari

Mislim da si pogrešio razdaljinu. Ima ih koji počinju da se krste i na većoj udaljenosti :)

Hahha udjesh u bus na NBGD i cekas da prodje porek crkve kod Merkatora.. I uzivash.Kakvi bogobojazljivi pogledi, kakvo instant krstenje, cak se ogovaranje prekida u pola recenice da se prekrste.. Jednom iz fazona pitam neku zenu zasto se krsti, ziva se polomila da mi objasni a gledam je kako se muci dok objasnjava jer realno - ne zna ni ona sama.

A tek da vidiš šta muslimani rade!? EEEEj, molitva, pet puta na dan!?
Mislim strašno! To sve treba pobiti, zar ne... Na čelu sa ovom dečicom iz primera... Jer ako su naša ovakva, ko zna kakva li su njihova!

To su budale i primitivci.Dzaaba nekome sto je zavrsio neke skole,ako ostane primitivan i glup.Vernik nema potrebu da se folira i ppokazuje u javnosti.Os svoju veru nosi u srcu,a kako ce se moliti to se nikoga ne tice.Ovi sto to rade javno nisu vernici,vec samo licemerne budale!