Prazne kutije od šerpi/setova tanjira na ormaru

Dedzon 2010-11-27 12:04:34 +0000

Obavezan dezen gotovo u svakoj srpskoj kući. K'o i milje preko televizora. Simbol prestiža. Njihov broj na ormaru se utrostručuje kada dolaze gosti u posjetu. Po sistemu- ''što više kutija, više će da mi zavide''.

A: Milivoje sunce ti jebem dolazi nam Mileuna sa svojima,daj brzo one kutijetine od posudja 'vamo!
B: Koje ćemo danas?
A: Daj dvije od tanjira, one sa lijepim šarama, i daj onu jednu sa velikom šerpom.
B: Nema te, bačili smo je, u nju nam se mačka posrala prošli put.
A: Daj onda tu od Shoguna,ona će ima jebat' majku. Samo da im vidim lica kad vide Japanca.

9
24 : 2
  1. Ja mislim da su unutra stare šerpe +

  2. Odgovorno tvrdim da su prazne :) Jednom sam kod komsije pomjerio jednu...Ko Potemkinova sela, samo su tu radi zamazivanja ociju :)

  3. Trebaće mu kutije, zato čuva. Mi smo jednom našli u kupljenoj kući uredno poslagano polomljeno staklo. Gomilu. I dan danas me interesuje zašto je to čuvano i u koju svrhu. Al baš me zanima, poslagao gomilu najobičnijeg stakla i drži godinama?!

  4. Morala bi doci da vidis kucu i okucnicu kod mog komsije. Svega ima. Od pokvarene igel do lokomotive. I nju ima u steku nedje. Plus sve je pokvareno,nefunkcionalno. Na nase pitanje sta ce mu sve to, on odgovori sa ''Trebace mi,Nekad.", i tu se zavrsi sva komunikacija . Moj odgovor je - Bolest :)

  5. ;))) Šest šlepera otišlo odavde s tavana, i kao da se porađa mamu mu, svake godine još i još bacamo. Sve, sve al staklo mi je misterija...

  6. Mozda je tim staklo njegov cukun ujak odbranio selo od najezde skakavaca ubica, a ovaj to cuva kao relikviju i vrlo je sentimentalno vezan za njega. Kad se to staklo slomilo, dio njega je umro,a? Jesam ti pomogao ? Je li ti sad jasnije? :)

  7. Ja još nisam koristio neke od svadbe 1978. Pa sad vi vidite

  8. ...da. Teško sam se kurtalisao zidnih vakga i mlinčića sa kavu.
    + jasno.

  9. aurora072,
    Možda je hteo to staklo da zalepi na vrh zida koji ograđuje dvorište. To neki ljudi rade, da lopovi ne bi preskakali :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.