Prijava
   

Prcanje

Jebanje na fast forvardu. U stilu dvojezubaca iz nadreda viših sisara, tj. zečeva.
Za razliku od ordinarnog jebanja, gde dominantnu ulogu može da preduzme bilo ko od partnera iz heteroseksualne veze, prcanje mogu da izvode samo muškarci. Zašto? Pa, priroda je tako uredila. Za razliku od velike većine žena, muškarac je u stanju da svrši za dvadesetak sekundi, što mu daje izuzetnu moć da prca. U takvom odnosu snaga i sposobnosti, žena je osuđena da bude statični objekat radnje, tojes' da bude prcana, što bi se reklo.

Pozabavimo se malo psifizičkim profilom muškarca koji prca.

Sigurno da ne očekujete od mužjaka tipa Fernando Kolunga da prca. To su alfa mužjaci, koji svoje ženke drže pored sebe pružajući im iskustvo za pamćenje, iznova i iznova. Njega više od svega uzbuđuje da zadovolji ženu.
Naš čovek, ovaj koji prca, je sušta suprotnost tome.
On na seksualni čin gleda kao na idealan način da se na kraju napornog dana, gde je još jednom bio isprcan u mali mozak od strane šefa, oslobodi stresa i relaksira, baš pred spavanje. Uz to je fino podgojen, tako da i kada uspe da namoli predsednika da se podigne jednom u pet dana, nema on vremena za neke romanse. Tike-tike-tike i gotovo. Trućne se u krevet i zahrče ko konj istog trena, ostavljajuću ženu da se nerado malo poigra sa sobom.

Psiholozi se slažu da je za zdrav život neophodan i kvalitetan seksualni život. Muškarac svakako tu nema problema, on jebe pa jebe, međutim, žena je ta koja zbog ovog najčešće doživljava konstantno nagomilavanje frustracija.

Svako od nas se svakodnevno susreće sa ženama koje su prcane, tj. nedojebane. To su sve one nadrkane šalteruše, kasirke, medicinske sestre i profesorke koje nama, ni krivima ni dužnima, zagorčavaju život. Neki od nas sa kraćim fitiljom se, doduše nesvesno, i ponude da reše problem ovim mučenicama kada im se nađu u nemilosti, na oduševljenje prisutne mase ispred šaltera ili u čekaonicama državnih institucija.

Komentari

ХАхахахаха, ЈА ПРЦАМ!!

Мислим да проститутке обожавају прцаче.

Стивене зашто то радиш женама, дечко?!

Zemo ja mislio da si ti, ali plus svejedno.

Ма зајебавам се, ја сам ти изнад јебања и тако тих ствари.

I meni je to izgovor što ne jebem lolo

Тотално непрелџијски од нас. Одох у ћошак да се срамим.

Само да додам да прцање јебе више од јебања. Прцање ПРЦА!

Ахахахахахахаха,прва реченица ме бацила на патос...:)))) +++

Ау, колико добро, хахахахах! +++

Страшно добро и брутално написано...! +++

Омиљенујем прцање (у сваком смислу)!

Dobro, mnogo dobro!

Au kakva defka!

Тике-тике-тике и готово.

Ali ovaj detalj...odlično!
+++

За разлику од велике већине жена, мушкарац је у стању да сврши за двадесетак секунди, што му даје изузетну моћ да прца.

Много добра реченица. НА НАСЛОВНУ СОВИМ, АЛООО!

nas covek prca, pa se obrise o zavesu. jes dobra. +

Сад испаде да просечан Србин само прца, а да је само мали број оних који имају ту привилегију да јебу.
Правда за прцаче!
Да и прцачи постану јебачи!

Јебање није привилегија, прави тарзани ПРЦАЈУ!

Прцање, ха како глуп израз. Дефиниција. +

Ima dobrih momenata, mada je malo predugačko za tako sočan izraz.

Htedoh da popljujem dužinu, jer tu nema šta da se kaže, ali ispade zabavno čitanje do poslednja dva pasusa, oni ipak jesu višak, ali sve u svemu dobro.

Ekstra defka. Odavno plusovana.

Позабавимо се мало псифизичким профилом мушкарца који прца.

LOLO

Dobar pomak u poslednjih mesec dana u izboru definicija na naslovnoj. Vidi se osveženje u mod timu, ondosno odsustvo bajagoidne dosadštine bivših ondulatora. Pozdravljam

Zasluzen naslov, sta reci. +

Неки од нас са краћим фитиљом се, додуше несвесно, и понуде да реше проблем овим мученицама када им се нађу у немилости, на одушевљење присутне масе испред шалтера или у чекаоницама државних институција.

A, sta bi bilo da se neko nudi svesno? U fazonu, stojis u redu i cujes odjedanput muski glas kako kaze salterusi: Ajs se jebemo!

:D