Prednost domaćeg terena u Srbiji

leminat 2012-06-10 21:14:54 +0000

Velika prednost manjih klubova , iz dva razloga . Prvi razlog je taj što je sudija pod većim pritiskom zbog navijača koji se ne razumeju u fudbal , i tu su došli samo da vide svoj klub kako pobeđuje . Sudija će praviti velike greške , zbog straha od proganjanja , fizičkog nasilja , bacanja u obližnji bunar , pa će suditi u korist domaćina.
Druga prednost je ta što igrači znaju tačno gde se nalazi svako brdo na terenu , pa će to zloupotrebiti (nešto slično ovome)

Sudija : piiiiip ( duva u zviždaljku zbog oštrog starta domaćeg igrača , vadi crveni karton i pokazuje na belu tačku )
Domaći igrač* : Kakav faul , šta duvaš - dunem ti ga majci
(Dolaze i saigrači da pokažu sudiji svoje umeće u biranju psovki i poznavanju njegove familije )
Navijači : UAAAA sudija , ko te stavi za sudiju - stavim mu ga majci . ŠUPIČKU MATERINU . Kakav penal ?! Saću ti ja sić dole , pa da vidiš šta je oštar start .
( počinju trčati svi prema sudiji )
Sudija ( u sebi ) : Jebo me dan kud krenuh na ovu utakmicu , da se sa ovom stokom svađam je.... U jebote , krenuše na mene . TRČI DRAGANE KOLKO TE NOGE NOSE !

=======================================================

Kazuki Ito se zbog ovoga ne bi proslavio u Srbiji

1
19 : 6
  1. Добра је дефка, али они ликови из клипа... :Д +

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.