Prijava
   

Predrasude o metalcima

Merilin Menson - Čovek koga je američka javnost optužila da je delimično kriv za masakre u Kolumbajnu nešto manje za onaj u Virdziniji. No, Menson je dolijao u Ohaju gde je jedan srednjoškolac koga Menson u zivotu nije video, puškom koju mu Menson nije dao, izrešetao nekoliko svojih drugara koje Menson, takođe, nikada nije video. Ali, zato je nosio majicu sa likom Merilina Mensona i imao crni lak na noktima. Menson, je, naravno, pao zbog crnog laka.

Ima puno primera u svakodnevnom zivotu.
Najčešći: Metalci u osnovnim i srednjim školama su neretko obeležavana kao satanisti od strane dece iz odeljenja. Ni profesori ih ne vole, pogotovo dečake zbog duge kose.

Komentari

Ironično je to što je Menson napisao pesmu u kojoj kritikuje počinioce tih ubistava, a ovi ga za istu optužili da podstiče na loše ponašanje

ma najmanji je problem to, nego što ne perete kosu i prenosite nama vaške :P

Pa znaš, moraju vlasti SAD da nađu nekoga da krive što im je narod pun budala i ludaka. 50-ih im je bio kriv Elvis i rokenrol, 60-ih droga, 70-ih Vijetnam, 80-ih hevi metal, 90-ih hip hop, sada je na redu Merilin Menson.

Da se zapitaš, šta je sledeće? Merilin Menson je ubio Michaela Jacksona, izazvao SEKU i direktno je odgovoran za sve veću debljinu američke dece. America- land of idiots.