Prijava
   

Predstavnik Obraza na TV-u

Covek koji je u stanju da prica sat vremena,a da u sustini nista ne kaze.Uglavnom na pitanje odgovara svojim pitanjem koje,uglavnom,pocinje sa:,,A kazite vi meni zasto...''

Voditelj:Zasto vasa organizacija smatra sve ostale narode(osim Grka i Rusa)treba pobiti i istrebiti?
Obrazovac:A kazite vi meni zasto drzava nije isplatila pare penzionerima i gladnoj deci na nasem SRPSKOM Kosovu(sa naglaskom na Srpskom),umesto sto je platila policiju da cuva pedere?
Voditelj:Nemojte se tako izrazavati,recite homoseksualce.
Obrazovac:A kazite vi meni zasto se ne smem tako izrazavati?
...i tako u krug dok se emisija ne zavrsi i narod koji tu emisiju gledao,shvati da je ,ustavari,potrosio sat vremena zivota ni u sta.

Komentari

a zar ovo nije definicija za sve političare? koji to pa odgovara na pitanja...i da, Kosovo i Metohija jesu sastavni deo Srbije.

To su jedne licemerne kretencine,koje nemaju ni osnovno poznavanje istorije. Takve idiote bi trebalo zatvarati u ludnice,da ne bi bilo lose ni u zooloski vrt,ali se to izbegava,posto smrde vise od zivotinja,tako da bi se zivotinje bunile.

...i,da Kosovo vise nije deo Srbije,a ako budemo pametni,mozda ga i osvojimo ponovo ,jednog dana.Nazalost,uvek ce nam nad glavama visiti jedno bitno pitanje,a ono je "Koji ce nam kurac Kosovo"?

@Petar Pan Pezo$ Ne bih rekao da je za sve politicare,zato sto oni ne odgovaraju sa kontra pitanjima,vec imaju nekakve odgovore koje ponavljaju stalno.

@talentovano_glup
Potpuno se slazem sa tobom!
Ja sam negde procitao da su Amerikanci tolko zapeli za Kosovo zato sto misle da tamo ima nekih vrednih ruda,nafte pa i pijace vode,za koju smatraju da ce je biti u minimalnim kolicinama za 50-ak godina.Posto Amerikanci ,,kontrolisu'' sve politicare na Kosovu,nece im biti problem da uzimaju sve sto hoce odatle,kad se odcepe od Srbije.
Moj drug iz odeljenja(inace veliki Srbin)je neki dan izasao pred kartu da pokaze gde se nalazi kosovo...i pokazao je na Sumadiju.

"Koji ce nam kurac Kosovo"?

prvo, sram te bilo za ovo...
drugo, ako ništa drugo, onda makar zbog ovoga

Ja sam negde procitao da su Amerikanci tolko zapeli za Kosovo zato sto misle da tamo ima nekih vrednih ruda,nafte pa i pijace vode,za koju smatraju da ce je biti u minimalnim kolicinama za 50-ak godina.Posto Amerikanci ,,kontrolisu'' sve politicare na Kosovu,nece im biti problem da uzimaju sve sto hoce odatle,kad se odcepe od Srbije.

i pokazao je na Sumadiju.

Pa šta da radi kad je bukvalno shvatio da je Kosovo srce Srbije.

a dobro sad, uhvatili ste se za te idiote koji nemaju veze sa životom, i to su vam glavni argumenti za sve. Pa jel treba možda da se stidim u sopstvenoj zemlji što nisam za to da nas cepaju deo po deo??
Elem, koliko ziljavih pički znam koje se kunu u Č. Jovanovića i isto tako nemaju pojma ni gde je KiM. Al oni su svi mnogo kul jer su za Čedu i slične njemu, i nisu seljaci valjda da smatraju KiM sastavnim delom Srbije....

Petre, ne nasedaj na provokacije. Talentovani je talentovan da uvuče ljude u ovakve rasprave. Ja ne priznajem nezavisnost Kosova i ne smatram da nam Kosovo ne treba.
A što se tiče "obrazovaca" stičem utisak da ih plaća "druga strana" jer takve glluposti pričaju i rade da nanose isključivo štetu idejama za koje se navodno zalažu.

Ma poserem se ja na te desničarske organizacije, slažem se da nam ništa pametno ne donose osim zatupljivanja omladine sa nekim ideologijama, i posle ti mladi ljudi izgledaju kao konji sa amovima koji usiljeno brane tu istu ideologiju jer se tako osećaju kao deo jedne velike grupe....(isto kao i napaljeni klinci koji iz istog razloga pristupaju navijačkim grupama)...al opet da ga jebeš, pa i oni takvi kakvi jesu su mi bar malo miliji od ovih govana liberala, Čanaka i ostalih koji bi se posrali na sve što je srpsko.

Nisam ni ja za to da se Kosovo odcepi,ali me nervira nacin na koji se Obraz(i ostali njemu slicni)bore protiv toga.Ne mogu oni da zavode red u jednoj zemlji,ne mogu oni da biju koga hoce ako procene da nije dovoljno ,,Srbin''.Naravno,oni to ne mogu bez podrske onih iz vrha,kojima njihovo ponasanje,ocigledno,odgovara.

kolko god da se ni meni ne sviđa možda način na koji to rade, opet, bar se nekako bore....ne znam šta su to ti za koje si ti (a očigledno se vidi za koje si) uradili ne samo za KiM, nego bilo šta za Srbiju....al jgb, pošto ovaj sajt nije mesto za ovakve rasprave, stavljam tačku na ovo.

Na Kosovu nema nicega vrednog!
Ova izjava je potpuno tacna,cak i pored saznanja o rudnim i mineralnim bogastvima tog prostora,zaliha lignita,koje su mozda i najvece u Evropi....
Svaki pokusaj da se to iskoristi je u startu uzaludan,sto smo i mi na kraju saznali,zato sto je to jeben prostor,naseljen losim ljudima.U te "lose ljude" spadaju i srbi i siptari.Da bi neko dole bio los ,nije potrebno da bude pripadnik pojedine nacije,vec je samo potrebno da bude dole.Kosov o je rupa bez dna.Jedna dobra zemlja kakva je bila Jugoslavija je ulagala u taj prostor 50 godina i opet smo napravili kurac!Dole mogu da se sliju milijarde i opet ce to biti usran prostor,kakav je oduvek i bio.
Nadam se da neko ne misli da tolike smrti i razanja koje je taj prostor doziveo kroz vekove,nisu ostavile traga?
Srba dole ,gotovo vise i da nema,priznavali mi to ili ne,a oni koji bi da se opet biju za to bezvredno parce zemlje,neka se spreme i neka se vrate dole da zive,prodaju stanove u Beogradu i neka opet pocnu da otkupljuju zemlju koju su prodali siptarima.
Ja za Kosovo ginuti necu,a nece ni moje dete,zato sto mu necu dozvoliti,ako do toga jednog dana dodje!

Ne kazem ja da ima,samo sam tako negde procitao(il sam mozda cuo od jendog tatinog druga),a sve ostalo je 100%tacno!