Prijava
   

Predzanja pljuga

Zbog čega mi uzimaš predzanju cigaru? Sačekaj da je uzmem, pa ako moraš uzmi zadnju. Slobodno uzmi prvu, ako baš moraš uzmi i celu paklu, osim devetnaeste. Ako nešto volim to je predzanja cigara. Nemam devetnaest godina I nijednog devetnaestog mi kuče nije crklo. Nisam jebao 19 pičaka i nisam na pokeru puko 19 soma . Što ti je toliko teško da shvatiš što je toliko volim? Ja shvatam koliko ti voliš svoju drugu ženu i prvo dete. Peti dan u nedelji i treći vinjak. Pa ti ne jebem drugu ženu i ne diram prvo dete. Ne teram te petkom da mi praviš pomfrit i ne pljujem ti u treći vinjak. Zato odjebi od moje predzanje cigare. Zadnja je kraj. Ovako imam još nade da će nešto da me usere za ovih 5 minuta.

Komentari

Boli me briga za skor, ja ću staviti patrika, brt

nepravedno zapostavljena tvorevina, slasan plus

Ma ovo je bre suvo zlato!

koliko je ovo dobro i opet se vraćam predzadnjoj, i kako lepo teče definicija i odaberite je odaberite

to kosmo imaš ruku potežeš odma ko klint istvud

kaži brte
al neću ispravljam ništa, ovako je nekako autentična

ahhaa sad to baš tedoh da kažem dobra je baš ovako

ustvari ko liv an klif, istvud je mejnstrim

Mordos vazda bio alternativa. Ima on i boljih, realno...

Суб-Зеро мора бити одабран.

ne sumnjam al ovde je savršenstvo ništa suvišno ništa dodati poezija čista! u nekom filmu bi bio monolog koji bi imao 300 000 pregleda na jutjubu kao šćepan šćekić - 4 sata izdvojeno

Odličan stil pisanja. Pre lijepo.

al neću ispravljam ništa, ovako je nekako autentična

Ma da bre, baš je autentična u svojoj nepismenosti. Bože sačuvaj da se nešto ispravi. Na stranu što je definicija daleko od defke za izbor.

složićemo se da se ne slažemo, gonzo :-*

Sabijeno pisanije.

ПредзаДња...

Ne lupaj, predzanja!

Kao što je uraczaganje, a ne kurac za granje.

Delimično se slažem sa kosmo, predzanja ima šmek, ali bi taj šmek bio ekstremno istaknut kad bi ostatak bio ispravljen makar da nije osisana latinica. Onda bi ličilo na Demigodove defke, sa njegovom disgrafijom.

e to se slažem, bruce, evo saću

masa nevoli ovakve definicije što se da zaključiti po skoru, ali ovo je sam vrh spontanog izliva. Nije trebalo ispravljati jer je klasična greška u kucanju. treba bruceu ispraviti ''obzirom'' u verziju sa predlogom jer je to gramatika. ali ko da lektoriše toliki oposum od 2000+ def.