Prijava
   

Pregažena kuguarka

Za razliku od obične kuguarke, žene od 30+ godina koja juri mlađe muškarce, Pregažena kuguarka je njena ekstremnija varijanta. Kvarcovanog tena, sa ponekim svetlijim belegom jer boja neće da se primi podjednako na njenu ne više tako mladu kožu, borama oko očiju koje više ni najjače kreme protiv starenja ne mogu da ispeglaju pomešana sa neveštim pokušajem ispravke preteranom šminkom, čine njenu pojavu još tužnijom. Odećom koja je za nijansu "kulturnija" od hotelskih kurvi, gravitira između srednjoškolke iz Frizerske i prodavačice u seks šopu nadomak Hamburga. Nekad je bila lepa i zgodna, al je život surovo pregazio. Česta opijanja sa neretkim uzimanjem koksa, ds-a, eksera il šta je već pri ruci, uz jutarnji stres da li će ovoga meseca dobiti ili da odma popije Eskapelu, čini njenu fizičku propast još bržom. Apsurdno ubrzanim starenjem, ima facu kao u nekog starog deteta, iliti liči na klinku koja je svoju sliku provukla kroz filter - "Kako ću izgledati za deset godina". Obzirom da su njeni vršnjaci već sredili svoje živote, društvo se poudavalo, poženilo i formiralo porodicu, ne preostaje joj ništa drugo nego da se druži sa sebi sličnima ili sa malo mlađim devojkama koje filuje pričama o životu na visokoj nozi. Preko nedelje radi kao prodavačica u butiku u nekoj zabačenoj ulici, a za vikend se transformiše u predatora koji iskusno skenira još životno neiskusne mlađe buržujčiće kojima će da se privali u društvo. Kao mlada, nerealno visokim mišljenjem o sebi nije uspela ni jednog muškarca da zadrži pored sebe, a znajući da je danas takvu niko neće, živi kao narkoman koji ne može da stane za još jedan vikend sa mlađim bumbarom.

Komentari

Шоми.Убо си ко прстом у педу.
Мислим да ће их бити све више и више.
+++

већ их има и превише...
хвала

Одлична ти је ова. Алергичан сам на овакве кугуарке које се упорно на Фејсу и кад изађу негде такмиче са 10-15 година млађим клинкама. И невероватно су дрске и наметљиве.

а за викенд се трансформише у предатора који искусно скенира још животно неискусне млађе буржујчиће којима ће да се привали у друштво

Обавезно мора да буде буржуј, никако неки клошар без динара у џепу.

auu brate
retko dobra definicija.