Prijava
   

Pregorela

Stadijum iznad zagorele. Ženska osoba koja želi seks po svaku cenu, sa bilo kim, bilo gde, sad i odmah. Nije radodajka, još manje se kreše za novac - ona jednostavno nije bila jebana. Nikad!

Neke njene drugarice su se već udale i šetaju sitnu decu. One koje nisu udate su, ako ništa drugo, otkrile postojanje seksa i suštinu upražnjavanja istog. Ona bi se takođe rado upustila u sve to ali niko živ joj ne prilazi. Zato što je grob, čak veći od Isidore Bjelice i Sonje Liht u tim godinama. Ali i njih je neko kresnuo i oženio a ovu neće. Suština je u tome što je em grob em smara em je nesposobna da progovori više od jedne rečenice sa osobom suprotnog pola. Neretko i smrdi.

Od muškog sveta priča isključivo sa ćaletom, stricom i ponekad sa ćaletovim kolegama. Najverovatnije je da se nikad nije poljubila a jedini "start" koji je doživela bio je prilazak nepoznatog čoveka na ulici koji je samo hteo da pita kako da dođe do Instituta za majku i dete.

Ona sigurno neće rađati jer se niko neće zajebati da sa njom meša genetiku. Verovatno niko neće biti dovoljno lud čak ni da je kresne, osim ako nekome ne plati, o čemu sve češće razmišlja. Po kraju hara seksualni manijak a ona od oružja u tašni ima samo ključeve, valjda u nadi da će dotični nasrnuti na nju. Kresnula bi se i sa deda Stevom koji dolazi kod njene babe da pričaju o raznoraznim bolestima i Domu zdravlja, i sa dlakavim vodoinstalaterom što ih svaki put odere i sa matorim Kinezom što drži butik na pijaci. Svoje vršnjake uglavnom i ne razmatra jer nemaju komunikaciju. Druži se samo sa ženama.

Nije lezbejka ali u suštini ne bi odbila kad bi joj se ponudila bilo koja drugarica, drugaricina sestra, majka, baba ili barem ona Ciganka što poliva stepenište vodom i naplaćuje održavanje ulaza. Pristala bi i na trojku sa Damirom Dokićem i Srđanom Đokovićem, u kojoj joj ovaj prvi drži nož pod grlom dok je drugi mlati reketom po dupetu.

Naravno - ona sve to ne priznaje. Čvrsto se drži priče da sa ljudima ne opšti isključivo jer to ne želi i nema potrebe. Neće da žuri, tek joj je 28, niko joj se ne dopada a žene koje to rade olako su , naravno, kurve. Njeni moralni kvaliteti su usko povezani sa niskim stepenom amortizacije njene pičke i svako ko svoje organe koristi više od nje ne zaslužuje da živi.

- Jesi gledala onaj novi spot od Dženifer Lopez? Onaj gde glumi Vilijam Levi.
- Gledala sam.
- Meni je on presladak!
- Meni je ružan. Ne kapiram zašto se žene lože na nega, nikakav je frajer.
- Tebi je i Kolunga nikakav frajer?
- Pa zdepast je nekako, nije ništa posebno.
- A Bred Pit?
- Mator je i liči mi na majmuna.
- A ko ti valja? Nabroj mi jednog tipa da ti se sviđa? Ili ribu, svejedno!
- Paaaaa ne znam. Niko mi se ne sviđa.
- A da se potrudiš da budeš sa nekim pa ti se možda svidi?
- Jes' pa da ispadnem kurva! Ne mogu ja to! Polako, nigde ne žurim. Neću sigurno tako kao ti, tri dečka si promenila za ovih deset godina koliko se znamo!

Komentari

Ta je baš zapekla :))
+

Па бре, немогуће да постоји жена која је невина у 28? :)

Sad bez zajebancije, ja znam jednu nevinu(ja duboko i verujem da je nevina) u 40...ta bi po ovoj "nomenklaturi" padala valjda u Sagorele? Mogu da se kladim da uopšte nikada i ne misli na seks. Ona je i zaboravila da to postoji, garant...

nije zaboravila, nego nikad nije ni znala da može da bude dobro, verovatno je natrovali i zaplašili kao klinku...
sviđa mi se avatar, la ruso...

To je jedini filmski lik sa kojim se indentifikujem...mislim ne toliko fizički, koliko mentalno. I ja sam se stalno tripovao u ratu da ću nešto da uspem da promenim u svojoj zemlji..:-)))

Ma kad nešto radiš, ono ti se posle i radi više, a kad ne radiš, onda ti se više i ne radi nikad...:-)))) ...To citiram jednu "genijalnu" osobu iz moje prošlosti. :-)

- Jes' pa da ispadnem kurva! Ne mogu ja to! Polako, nigde ne žurim. Neću sigurno tako kao ti, tri dečka si promenila za ovih deset godina koliko se znamo!

hahahahaha

jebiga, kad se stvori paučina tamo dole ni kiseonik više ne ulazi a ćelije umiru :)

Hahahaha, njih je neko kresnuo i oženio, ali ovu neće.
Pobeda.
+

ladno sam skuvao još jednu kafu zbog čitanja