Prijava
   

Preokret u savremenoj istoriji

Predstavlja srpsko donošenje rezolucije o Srebrenici. Pod preokretom se podrazumeva potpuni idiotizam priznavanja sopstvenih zločina koji ne bi uradila nijedna druga nacija na planeti zemlji a koji je naša Vlada donela da bi svetu pokazali izuzetnu "zrelost" i moral kojim raspolažemo.

Komentari

slobodno bacite komentar ako sam u pravu

U pravu si!...ipak, nije ni samo to...pobednička strana uvek natera gubitnike da se izvine...isto je bilo i u II sv. ratu: Japan i Nemačka su se izvinjavale a njima se niko nije izvinio za Hirošimu i Drezden
+

Ma sve je to politika, jel mogu ja tebi da se izvinem ako te udario neki drugi lik, sadasnja srbija nije kriva za to sto se desilo prije 15 godina, nova srbija je rjesila da predje preko toga, tako sto ce priznati zlocin, i nastaviti dalje sa cistim obrazom.cist racun duga ljubav. to je bar moje misljenje...

To je velika greška koju niko drugi ne bi uradio a koju je naša Vlada donela kao da nije naša,borili su se kao da je u pitanju umro neki njihov najdraži i na kraju 126:125 većinom doneli ovako sramno rešenje.

+, u pravu si 100%, ali jbg, dolari, dolari

cistim obrazom.cist racun duga ljubav. Pa nismo samo mi činili zločine,a oluja?Mi nismo dobili ni nagoveštaj od izvinjenja za 500.000 proteranih Srba a i više,što je bio klasičan GENOCID.

Hahaha, Difljak, priče nova i stara Srbija su priče za malu decu ...

Čista glupost. Trebala se doneti jedna rezolucija koja osuđuje sve zločine na prostoru Juge i to je to.
Ja mislim da bi trebalo da donesemo rezoluciju kojom priznajemo zločin Turaka nad Jermenima jer jbga, bili smo sa njima u zajednici i redno je da osećamo odgovornost. Tadiću, reaguj!

Pa jebi ga,ako te neki lik pukne u glavu,neću da vas obojicu nagrdim :p

Ja se više ne mešam u ovakve rasprave, časna reč!