Prijava
   

Prepoznaje muslimana na kilometar

Srpski snajperista za vreme rata u Bosni.

Komentari

Da se ne shvati pogresno. Kod mene se koristi taj izraz i ja stvarno bilo gde da vidim coveka u 90 posto slucajeva provalim ako je musliman.

Ma boli te kurac, + od mene

Može. +

Mada pretpostavljam da je bilo i obrnuto...

a u 10% ošineš našeg haha, +

Ima toga, i ja provalim brzo, +

Pa rekoh da objasnim izraz. Vecina koja zivi gde ima muslimana zna o cemu pricam

Ahahahahahahhah! + *

Aaaahahahaha...jebi lošmi jebi...+++

Ova defka delimicno objasnjava mada ima jos znakova raspoznavanja.
http://vukajlija.com/balija/24953

599. na listi, 88. godiste... ova def je daleko ispod tog nivoa... iskreno

A ja stvarno ne znam kako ovo može da se shvati!?
Neocenjeno zbog nerazumevanja.

Ok. Prihvatam kritiku i misljenje. Mozda je nisi razumeo mada sam objasnio u komentarima , izraz postoji i koristi se samo sto sam se ja malo poigrao recima i znacenjem. A ovo za godiste i koji sam na listi nema veze jer mogu da budem 70godiste i prvi na listi pa da napisem losu definiciju, mada ne mislim da je ova sad nesto sjajna ali mislim da je dobra

Paperjasto. Procitaj komentare i linkovanu definiciju pa vidi jel jasnije

ma razumeo sam znacenje, i opet neubedljivo sa naznakama ratno-huškačkih tendencija kao i šovinizma! hehe zezam se tvoja def, tvoja stvar.:)

Pročitala, ali mi nije ni smešno, ni duhovito. Musliman ne određuje naciju nego veroispovest, znači malo slovo u naslovu... Ne sviđa mi se konotacija i mislim da je neumesno. Eto. Ništa loše, samo mi se ne sviđa izraz.

Ma ok je. Ja hteo u prvom komentaru da stavim da nije ratno huskacka ali ko razume shvatice. Jes crnjak ali nije sovinizam. Jbg sprdamo se sa svim i svacim ovde i nema ko da se vredja. Isto kao i vicevi o jebrejima, ciganima, zajebancije na racun ovoga sto mu kurac do zemlje itd, a i nisam nista izmislio:)

E u kurac i hteo sam malo slovo i jos sam proverio da budem siguran da treba malo i sjeba se. Hvala, ispravio

Iskreno, sve drugo što sam sada otišla da pročitam od tebe mi se sviđa. Prosto ne volim ovu vrstu humora i obično ne komentarišem, ne znam šta mi sada bi! :)

Ok cenim to i normalno da ne prija svakom ista vrsta humora, a i ne smeta meni kritika. Ispemovasmo definiciju, jbg.

Jebiga, od mene minus.

realno lošmi, bezvezna defka. nit igra rečima, nit sleng, ono, više kao neki -čisto -da -napišem -nešto -šatro -duhovito -status na fejsbuku ako me kapiraš.

Ok ljudi. Prihvatam kritike. A sta mislite da sam stavio amerikanca i talibanskog snajperistu jel bi drugacije bile ocene i komentari? Jel Tada ne bi bila ratno huskacka?

Meni ovo ok. + S'tim da nikad ne ubija prvog, samo ga rani...

ma jok Lošmi, isti fazon bi bio, nisam dao minus zbog nacionalističke note tako da kažem, već što mi je nekako šta znam..loša fora koja čak nije ni fora. ništa lično, ali ova ti je najgora defka koju si napisao od onih koje sam ti pročitao:)

Aman ljudi nigde se ne pominje ubijanje u definiciji. Hvala boxer

Pa i nije fora, ne znam ni ja kako bih rekao. Nekako mi crnjak al u neku ruku istinit i nije smesan a upotrebljen u svrhu izraza iz naslova. Nem pojma ni ja. Hvala manijace, cenim obrazlozen minus i mozda si i u pravo ko ce ga znati