Prijava
   

Presvijetli vladika

Duhovni vođa, prećerao sa šatiranjem.

- Presvijetlo je ovo, moj Vladiko, znam da kod nas sada neki novi vjetrovi duvaju ali, da mu ipak nisi malo previše dao po nordijsko plavoj?

Komentari

Hahahahaha, presvijetli vladika... hahahahaha+++

Presvijetli vladiko, mogu l' da ižljegnem?

Pade mi nešto na pamet, umjesto što se šatiraju da uvedu onaj oreol od led trake oko glave, radi na 24V, nije opasna a i u skladu je sa energetskom efikasnošću i fizibiliti studijama. Što mislite, a posebno ti, Granjka?

+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++

A jel se misli na kosu ili bradu? :D +

Na kosu pramenovi a na bradu one dvije jebačke pruge što izgleda kao da je italijanka a nije. Frizerski ekvivalent američkih hot rodova. Što, ako su duhovna lica ne mogu da imaju svoj lični modni pečat?

Ja podržavam. Jedan vamo naš pop se naroka na vaširu i zove striptizetu da mu igra u krilu i Bog te veselio.

A nije, on je vidio da se muči pa da je pridrži malo. Je li dijelio bakšiš sa njom poslije?

E to već nisam vidio, morao sam kući, zvala me majka da ručam.

Плинаро, уверен сам да би многе наше комуњаре у мантијама ставиле баш такав неки ореол. Али залуд... Брате, кад је неко смрад ни мантија ни фејк ореол не могу да помогну. Треба разлучити жито од кукоља, па макар остала и шака жита. Мишљења сам да су нам свештеници, политичари, лекари и остали службеници и униформисана лица - само одраз нас самих. Народ рђав, поган, заостао - ни не требају му бољи службеници. Треба нам Џингис кан.

Što me zoveš tako? Mislio sam da je prošli put to bila greška u kucanju ali očigledno nije. Plinara je mjesto đe možeš napuniti plin za auto ili zamijeniti praznu bocu punom. Zašto si ti meni dao takav nadimak?

Slažem se sa tobom za službenike, bili oni duhovni ili svjetovnihovni ili svjetovni. Samo mislim da narod nije kriv za to.

Користим слободу у изражавању. Ту је читава плејада никова које слободно преправљам, у нади да моја слобода не угрожава никог. Све је у функцији зезања, јер овде нико ништа не ради озбиљно. Тако сам ја Срањка. Агилни је Вагилни, Панинаро је Плинара (не, није у питању место где се пуни плин, него је у питању нешто сасвим друго, али добро сад...), Валдемар је Владелимар итд. Ако ти смета, ево нећу, до сада се нико није бунио.

Наравно да не мислиш да је народ крив, то би било превише критички и свесно за наше људе. Велике истине су најчешће невидљиве за већину. Свакако да је народ крив што су свештеници и други службеници постали такви какви су, јер су они потекли из народа и само су огледало њих самих. Исти је случај са Јапанцима, Немцима, Кинезима... Прочитај Госпођу министарку, погледај ``Бог је умро узалуд`` - све ти је то рефлексија реалности.

Najlakše je okriviti narod, oni su ionako govna. Nema veze, ne bih polemisao na tu temu.

Pa lepo sam kaz'o cenjeni
+++

jesi, mržnja me zaslijepila :)))

Ma razumem te. Brz na peru:)