Prijava
   

Prevara

Nacin na koji se domisljati ljudi izigravaju sa neiskusnima.

Diskoteka, uzi centar grada, 2:00 posle ponoci. Ekipica cirka, lagano djuska uz uobicajenu konverzaciju o curama. Bane smislja kako da se osveti Pirgetu koji je pokusao da mu povali sestru pre nedelju dana (trba napomenuti da je Pirge izuzetno glup organizam sa izrazenim ganglionarno-lestvicastim nervnim sistemom):
-Druze, znas, ovaj, meni ne ide sa devojkama nesto, nisam bas recit kada stupim u konverzaciju sa njima. Jel moze malo da me poducis kako to ide, ovo ono, te opasne fore? A?
-Ne brini se ti nista, sad ce bata Pirge da te nauci to. Vidis onu malo tamo?
-Vidim. E znas, ona mi se svidja, pa sam te i zato pitao da mi pomognes malo. Reko mi je stariji brat da je njegov drug bio sa njom i da ona mnogo voli opustene momke, ono znas, koji mogu da je zasmeju, a ja ne znam bas neke dobre fore, zato mi ti trebas.
-Ma ne brini nista. Evo sad cu da odem tamo i pokazacu ti kako se to radi. (A u sebi se misli, hvala na savetu, sad bar znam sta da joj kazem).
Sav srecan, bata Pirge odlazi u lov sa osmehom na licu, i blagim sazaljenjem prema svom "neiskusnom" drugu.
Sutradan. Ista diskoteka, ista muzika, isto pice, iste tapete, ista ekipa za stolom.
Na Banetovom licu blagi vragolanski osmeh, na Pirgetovom kamena faca.
-I, bata Pirge, kako bilo sa Tajlandjankom?
-More 'supickumaterinu! Uvalio si mi musko, dete ti nerodjeno!
-Nego bata Pirge, ae malo da nam opises kako je bilo, ovo ono, a?
-Pa sta kako bilo, odem ja tamo, ovo ono, 2-3 klisea, pa pravac WC.
-(grupica) Iiiii?
-I ono lepo krenuli mi kako to sve ide vec redom, kad ja dole da podvatim, ono palamar od 4 santina u poluprecniku! Reko, dal me neko zajebava, kad pogledam joj u vrat, ono nema Adamove jabucice, ono bre kamila unatraske! Izleteo sam iz onog wc-a ko Coa onomad kad mu se sralo na Psihologiji u drugom srednje. Ima da ti vratim za ovo Bane, ima,ima...
-Crna dama, nema sta, dobio si mat u igri sa njom...