Prijava
   

Prezaštićen

Štićen od sopstvenog života.

7.godina: rekli su mu da se na fudbalu lome kosti i nije trenirao, niti igrao sa vršnjacima u kraju. Sedeo je na klupi sa dedom i čekao da se ortaci izmore pa da menja sličice sa njima. On je trenirao razmenu sličica sa Mundijala.

13.godina: učinilo mu se da bi košarka bila dobra za njega ali mu je mama predočila da će se bespotrebno znojiti i nazepsti dok dođe kući. Skupljao košarkaške dresove.

14.godina: šahisti se ne znoje pa je poželeo...nisu ga primili. Pobesneo je ali ga je mama sačekala sa palačinkama.

17.godina: maznuo je ćaletu auto da jednu slatkicu izvede u bioskop. Preselo mu je jer ga je sedište žuljalo. Bilo je tesno za njegovu telesinu.

Punoletstvo: tražio je vučjaka na poklon ali je dobio papagaja. Tužno je posmatrao kako se ribe najlakše odvajaju ako šetaš ljubimče. Pustio je papagaja da odleti, a on je ostao sam u kavezu.

42.godina: "radi na Netu", ima neku kintu, smanjio je klopu i navikao se da šeta maltezera kojeg je dobio za rođendan. Mališa mu je smakao desetak kilograma i po prvi put se sam sebi dopada. Devojka ga pritiska da "žive zajedno" ali on smatra da je rano jer se zabavljaju tek sedam godina.

Komentari

I kad se seksaju obavezno dva kondoma stvalja. +

Odmao sam znao tko je napisao :) Dobra.