Prijava
   

Preživari humora

Njuške koje se godinama cerekaju na iste fore. Ljudi koji i dan danas prevrću dupište po patosu od smeha, na hod Ejs Venture, čoveka koji čita puno knjiga, vajanje pekarkinih sisa od strane Slavka Štimca, i vapaje Ume Turman za dugačkom, tvrdom Bilovom kitom.

Ukoliko su deo standardne ekipe za aktivnost koju je kreativna srpska omladina poistovetila sa onomatopejom ovaca, moždane ćelije ostatka ekipe riknjavaju k'o kvočke kad ih roka krupan grad. Inovacije, i implementiranja nekih novih fazona, na nivou su promena na Zastavinom modelu "Skala 55" u periodu od 1995. do 2005. godine. Traćenje dragocene i jedinstvene mladosti, blenući u adute domaće kinematografije, žanra "Dragan Zarić i Gidra, vaćare Seku Sabljić za sisu", narezane na disk koji je izrezbaren od prekomernog korišćenja. Svaki originalni pokušaj umerene sprdnje na račun preživara, biva pokošen "zagoreli muškarci /gej-rilejted" forama, izvaljenim još u skloništu '99te godine, one noći kad je NATO gađ'o Pančevo.

Nidža: E, Cone! Se sećaš kad su nas u trećem osnovne vodili u Dom kulture "Rakovica", da gledamo "Princezu Mononoki"? Bila zima, mi u busu, a neki lik skin'o kapu ono sve para šiba, dimi k'o odžak na seoskoj školi.

Cone: HAHA! Sećam se! Brate, ti se razdr'o na sav glas: BAJO, BAJO, PUŠI TI SE VUGLA!

Pera: Ljudi, to ste pričali na Mikinom osamnestom, drugoj svadbi Žiletovog ćaleta, pre neki dan dok smo čekali Cveleta da nađe rizle, i malopre, pre nepunih deset minuta dok je Nidžina keva zakuvavala kafu.

Coa: Ne seri, Rope. Da znaš da bi' te baš jeb'o u bulju, (dramska pauza uz debilan osmeh)... al' samo da nisi tolk'o ružan. HAHAHA! Nego Nidžo, kako se zove onaj film što smo gledali kad se baji pušila vuglu u busu?

Nidža: Princeza Mononoki.

Coa: Tuki ti k'o smoki! HAHAHA!

Pera: Terajte se u kurac, nabavite jebeni kalendar.

Komentari

Da da, cesto mi dodje da od takvih prica iskopam sam sebi oko, odsecem penis il tako nesto +

Za "foru" osam - nosam, bih uveo kaznu od trocifrenog broja rada u dobrotvorne svrhe po njivama diljem Srbije. Da, i za "I tata bi, sine". Ustvari, za to drugo bih uveo kaznu - smrt vešanjem.

Što, baš je kul kad Zare i Gidra mrse ruke o Sekine sise, a?!?
+++

Bleja na klupi se u sustini svodi na par prostih verbalnih razmena:

E, brate, pogle, e, kako bi je jeboooo
- I tata bi, sine.

Posle kako da i po lepom vremenu ne zaobidjes kraj. iskreno, vise volim da detaljno opisujem kako bi je sve lizao, bar dok mi prva konjina ne ubaci Paju Vujisica.

oduzimaju godine i godine zivota onome koji ih slusa

Odlicno! Ove osobe zapravo i nemaju smisao za humor, zato se i drze ovih fora kao pijan plota - ne umeju da razlikuju duhovito od neduhovitog, pa se drze scenarija.

+ e jebo si mu kevu...odlično.

Dudarime znam da si ti,javi se bitango jedna... :)

"Ne mož' to bez kabla" Uf!

mržnja s'ljubavlju, poštujem.

Koliko je ovo samo istina. Jebes originalnost, kad mo's da se recikliras zilion puta, i da ti i dalje bude zabavno.
Kad bih imao po dinar za svaku recikliranu foru koju cujem svakodnevno...

и мене такође, неодољиво, подсећа на дударима. :)

dada kul je defka
al princeza mononokeee
kolko sam ja trazila taj crtani, nisam znala kako se zove
e hvala ti za ovo znaci mnogo

Fora s osmicom je skolski primer ovoga...+

Brate,a totalno ste zaboravili "trcis pred rudu Maricu" :Pp Ja sam imao jednog ovakvog debila u srednjoj...non stop je pricao dozivljaje sa ekskurzija u osnovnoj i tako neke samo njemu smesne situacije uz obaveznu plejadu citata iz domacih filmova i predstava "Ja,Aleksa" ...rodio sam se na faxu :)

Ovo je jebeno dobra definicija. Iako i dalje malo daviš sa metaforama počeo si opasne definicije da pišeš. Ranije sam prepoznavao tvoje definicije posle 7-8 reči, i odmah ih gasio od dosade, baš si davio sa lošim metaforama.... Ali sad baš dobro pišeš. plusić i cmokiša

Burzume, naci cu te u gradu, da te castim pivom. Kako si pogodio ovom defkom! :)

E ovoo je stvarnooo mnogo dobro ++
lepo sam se nasmejala.

Uf, gde me nađe.

+
+++++
+

^^^ Hahah, izvini za ovog đoku gore, izgledalo je kao plus od pluseva u polju za komentar. :-)

Smijao sam se na glas.

+čina.

Тачно ово повезујем са неким ликовима које ја познајем! +