Prijava
   

Pričanje u ogledalo

Potreba kojom režija holivudske produkcije izražava unutrašnje stanje aktera, koji nije mogao da se pokaže naracijom, gestikulacijom ili pak nečim trećim, već samo, i samo pričanjem u ogledalo.
Čin kojim glumac pokušava da se sabere, i dokaže sebi da nije pička, odnosno da poradi na projketu ''podizanje samopouzdanje''. Dok ova pojava kod gledaoca (naravno, gledalac mora biti teški lovtard, jer zna se ko gotivi Ben Afleka, Roberta Patisona i ostale ''šarmiram frizurom'' aktere) izaziva smeh i potrebu da se film strpa u kategoriju crnačke komedije, iako je romantična drama, režiser smatra da je konačno našao izlaz iz kafkijanske situacije.

Režiser: Bene Afleče! Uozbilji se. Startuj!

:gluma počinje:

Pičoka :ljubaka ga po vratu, priča tiho i polako, sa ciljem da ga napali: -Kad budeš ušao u sobu, ja ću već biti gola... potrudi se da budeš i ti... :odlazi iz predsoblja:
Aflek Ben :rukom prolazi kroz kosu, drugom trlja jedno oko ,neuspešno pokazuje nervozu i strah:

Režija: REZ REZ REZ! Koju pičku materinu! :kako izraziti to duševno stanje, kako izraziti tu nemoć i nervozu... ah da! Ej, ti , majmune, donesi ogledalo, stavi tu kod špajza, Afleče znaš šta da radiš, kreći!

:scena kreće opet:

Pičoka: Kad budeš ušao u sobu, ja ću već biti gola... potrudi se da budeš i ti. :odlazi:
Aflek se gleda u ogledao: -Skupi muda, možeš ti to! Izdržaćeš 2 minuta, izdržaćeš...! ... A da ga ipak bacim jednom???

Komentari

Kako me taj Aflek nervira to je neverovatno.

Dobra definicija +