Prijava
   

Priče za laku noć

Postkoitalne priče koje partner pripoveda na uvo svojoj partnerki, držeći je u čvrstom zagrljaju, u magnovenju pre zaspivanja, kada su misli najčistije i najsirovije, kada stvarno i misli ono što kaže. Tiho, tiho, ali ipak dovoljno glasno da joj se ureže u pamćenje, jer, žena ne bi bila žena kad ne bi verovala u sve što joj objekt želje i primalac ljubavi kaže. Karakteristično za ovu pojavu je to što žena, neretko, pusti mašti na volju i čuje ono što joj nije rečeno.

Ono što je on rekao: Prijaš mi, jako, mogao bih ovako zauvek da ležim.
Ono što je ona čula: Tako si divna i savršena, ti si za mene krojena, hoću decu da mi rađaš.

Komentari

Muškarci pričaju posle koitusa? :)
+ od mene

Ви'ш како овај дивно прича. :)

Дадох ти минус јер и мојој жени после вођења љубави мећем минус када тражи да јој кажем нешто! Гледаш полне органе и сисе око 30 минута и после тражиш да ти се нешто прича?! Парадокс! Секс је прича за лаку ноћ. Обрнеш се и заспиш као заклан. Или лупаш неке глупости јер ти мозак, медицински доказано, функционише као албански нуклеарни програм.

-Драги, реци ми нешто...
- Нешто...
- Нешто лепо!
- Нешто лепо....
- Стварно си стока...
- Стварно сам стока... хррррррррррррррррррррккккккккккккккк

Muškarci pričaju posle koitusa?

Ово и мени паде на памет.

Јер:

Обрнеш се и заспиш као заклан.

Некад се и не обрнеш, него као зен будиста задржиш исти положај (обично си ти на леђима а она горе, а не омане ни када си ти преко, па те она сама окрене склањајући те са себе - црногорска метода) све до раног јутра.

Ne sećam se baš dobro, ali čini mi se da sam ja imao običaj da malo popričam posle...

al smo macooooo...

pojma bre nemate, zene to vole...zato imaju muske drugarice...i dok ti hrces kao zaklan ona pozove tu svoju musku drugaricu i isprica se...

jednom, drugi put, treci...

cetvrti je on vec trsi a ti se susis...

javio Нисмо ми мачо, него савлада те умор. Знаш, ако она не заспи после секса и жели и даље да прича са тобом, онда је до довољан доказ да јој уста ниси добро запушио као ни остале рупе. Дакле - и треба да оде код другог који то може.

А те приче да жена оде другом јер је овај добар и слуша је... то је леп начин да ти се саопшти да си лош јебач.

Bruce И ја сам давно практиковао да причам - то је онај период када ти желиш да будеш каваљер, да будеш добар, фин, пажљив, а уствари си само желео да сазнаш јеси ли био добар у кревету. Па када стекнеш неопходно искуство, прича ти постане сувишна.

Жени треба причати пре одласка у кревет и током креветских акробација, а после треба ћутати и уживати. Од много брбљања долази главобоља...

uuuu to su tek price...to, pokidao sam je, baldisala, samo je zaspala...aha, kako da ne...

moze ona da istrpi jos 15 takih, bez problema...

ako je glupa plavusa pa nema o cemu da prica onda je super....

i to kad cujem, pomislim kao da ste svi poceli da jebete tako sto ste pokazali kurcinu...niko nikad, ni sa jednom, ni u trenutku najluceg ludila i najveceg pijanstva nije pricao..ni pre ni posle seksa..samo je jebo...

isukao kurcinu, ova pala na to i sad se samo jebu..

mojne da kenjate bre...slusate i pricate i serete ko foke...

Хавио, брате, искуство ти избија из сваке поре.

javio Па добро, бре, па нећеш ваљда да имаш односе са неком штајгаром, раштимованом и рашрафљеном тако да јој није довољно ништа на овом свету у кревету!

Мене лично удари умор у главу, нисам црногорски тип, него јапански - радим, радим, радим па се уморим. А осим тога удари ме адреналин, удари ме задовољство и то је то. Кад си најсрећнији није ти до приче, него се само смејеш и уживаш. Много описних придева је често доказ недостатка правих осећања. Јел си ти као клинац некада описивао сатима својим другарима како је твоја нова играчка ултра кул или си се једноставно играо са њом и био срећан?

javio ајд немој се стидиш што си романичан у кревету, није то срамота. То иде с годинама. Лепо је то... само напред!

Vama samopouzdanje dolazi praksom, ženama se usljed iste gubi želja za pričom. Samo je nemo mlada, nadoći će u vožnji, polako.

Sizif, pa nije bre to igracka...bilo bi mozda lepo da jeste ali nije...i vole da se prica...ja licno ne volim, ali sam se navikao....

Simi, provokacije izbijaju iz svake tvoje pore...

ето, суд жене је ипак пресудан.

Ohoho! Ovde se opasno zakuvalo! Pretvorila sam se u oko i navijam u sebi! :)

Sizif, ne stidim se uopste..ja sam zbog picke znao da se sipcim 500 kilometara..i to stopom..bez neke kinte u dzepu, bez para za hotel...imam za dve kafe....sta sam puta prespavao na zeleznickoj ni sam ne znam...sta sam puta jebo u praznom vagonu ni sam ne znam...

i sta mi tesko da popricam ako se njoj prica...

i to sto Aurora kaze, ona bre prica o muzu, ne o svaleru...posle 15 godina braka tesko ti i da se jebes a kamo li da pricas...al da se pojavi neki baja sa strane da vidis kako bi pricala, pa sve vezla...

javio па... мени је играчка - то је играчка за одрасле... Ма жене генерално воле да причају, све је то лепо, али овде је акценат на причи после секса. Није да не волим(о) него си ван себе (у сваком смислу) па док се мало прибереш... Некад останеш без речи ако је баш било добро. Некад јер си уморан...

u, evo opet macizma...to se trazi, to vole...:))

Хавио, кад сам ја тебе провоцир'о? Знаш да те штујем максимално.

Auf...prvih par komentara bilo mi je dovoljno da pročitam.....užas.

Šta su žene bre, objekti?

Cccc Javio....

javio е, ти што идеш за рупом по белом свету немој сад да придикујеш мачизму! ;)

Жене воле лепе приче, воле дивнееееееее мушкарце, нежне, пажљиве, и на крају те шутну и заврше са неким простацима, грубијанима и прљавим аутомеханичарима. Зато одмах изабереш једну која не воли речи него дела, па те не боли глава.

Dzime, jebaga, licio mi post na provokaciju....izvini ako sam u krivu...

da bre Penzionerka, kako me nije sramota da pricam posle seksa, treba da hrcem i prdim...to zene vole...

Penzionerka Ајде бабо, твоје је време прошло! Без љутње. Жене су објекти субјекта, све док не постану носиоц предикта. А онда субјекти објекта постају субјекти атрибута и глагола.

isao, Sizif, isao..proslo vreme..davno proslo vreme..ima tome 20 godina...:))

Mislila sam na ovo:

al da se pojavi neki baja sa strane da vidis kako bi pricala, pa sve vezla...

I treba pričati...naravno...nismo se razumeli, Javio!!!!

javio АУ! сад си ми пао у очима! Много! Ајд да ти опростим за њањање у кревету после секса, али за ово давно прошло време... неопростиво!

tebra, dosta je bilo...idem kuci....

Penzionerka, to je ziva istina...kad vise sa muzem ne mozes ni da pricas treba ti svaler...

Лепо сте се ви овде забавили, видим ја.

Шта знам, овај мој причљив, к'о што рекох, пре заспивања.
Какви сте ви немачи појма, ево Јавио разуме све.

nem0 Јавио је експерт за техничка питања. Казанова би му позавидео, а Шеферезада би ћутала крај њега и слушала.

Ја немам појма, признајем. Мало дајем на америчка филмска просеравања. По правилу - после доброг посла нема објашњавања - држим се те филозофије. Сваки Цига свога коња фали. Мерцедесу не треба хвала а ни објашњење. Или вам је пратиља погрешна или возите погрешна кола.

Zato se mi nikako ne razumemo! A ja sam neka promašena tema. Sizife, u pravu si - POSLE DOBROG POSLA. Znači, ako si dragu doveo do vrhunca, i ona će se okrenuti i zahrkati. Ako si se istresao radi gimnastike, ćetesmara. Ovaj moj je to naučio na teži način, izdrkala sam se na njega, posle nisam 3 dana pričala sa njim. MENE si našao da zajebeš! Sad mi smešno, a bilo je korisno.

jezzillia Сада се разумемо - добар посао значи да је она свршила тако да је остала без речи! Јел то тешко? Мислим да није, ако знаш шта радиш. Већина мушкараца сматра да је добар посао када жену/девојку толико физички измалтретираш и измориш да на крају она одглуми оргазам само да сјашиш са ње и одмориш је. Е онда она крене да смара са причом, не би ли те навела на разоговор о томе шта она жели и како то жели да јој се догоди. Уопште узев мушко-женску гимнастику, проблем лежи у томе што мушки мисле да морају ``мушки да запну`` а жене - ``женски да прећуте да се мушко не увреди``.

О ЧЕМУ ВИ ПРИЧАТЕ.

Ид'те јеб'те нешто.

Fala Sizife, ne htedoh da budem prosta. To je to.
Ma i žene bre počele da tripuju porno dive, proizvode zvukove guslarske večeri uz utihnjujuće jaganjce, pa ne znaš dal da zoveš hitnu pomoć ili nastaviš.
Nem0, fala na lepim željama. biće...

ОСТАВИЛА РИБА МООРЕ ТЕЛА БИ ДА ДИИШЕ

НИЈЕ ТО ЖЕЉА, ТО ЈЕ СОВЈЕТ ЗДРАВОГО РАЗУМА.

jezzillia Ако је простота рећи оно што јесте, онда нека будемно простаци. Има једна анегдота везана за порниће, а причао је онај наш један комедијаш. Наиме, муж је гледао порниће и видео тамо да она порнићарка уздише и тражи да је партнер удара по дупету. И он, да не би био примитиван Балканац, помисли да би било добро да унесе мало новина у кревет. Тако он њу кренуо да удара по дупету, иако није био неки љубитељ - али боље да бије дупе него да он испадне дупе, јел тако? И лупао он њу једно две године, жена ``ужива``. Међутим треће године њему пукне филм ипита жену: Ако се ти слажеш, ја бих престао са овим. Ја то само због тебе... Жена му изненађено каже: Па ја сам мислила да ти то волиш па сам због тебе ћутала. Поуку извуцимо сами...

ajd kad Sizif prica price da ispricam i ja...

pitao moj kolega s posla kako da malo odlozi svrsavanje, desi mu se da brzo svrsi...i ja mu kazem "zadrzis malo dah, i prodje te"...to mu kazem bez veze, zezanje...kontam covek se zajebava..posle dva dana dodje i psuje mi majku..sta ti je bre- pitam ja...kaze "ja krenuo sa zenom, ona gore, meni nadodje da svrsim, ja zadrzim dah, tako pola minuta a ona pocne da me samara i da vice "Dragane, Dragane, sta ti je, jel srce, jel srce?"

i u pravu si ti Sizif, ja sam za tehnicka pitanja...

javio И С К И Д А Х С Е О Д С М Е Х А !
Да ову причу прерадиш у неку дефиницију типа - секс савети, мислим да би имао безмало пар `иљада гласова.

Што се технике тиче, две ствари сигурно помажу - дубоко дисање (а не задржавање даха) и гумица за косу тамо где треба. Па сад... сваки ауто има свог механичара. Неком треба нежна рука, неком је потребан чекић, јел тако?

I ja se iskidah od smeha!

Brate mili....ova Vuka stvarno postala edukativna.....jebo te, šta sam naučila u pedesetoj, hahahahahaha....gumice za kosu????Šizi ti si moj IDOL.... stavljam te u pratnju.

http://www.youtube.com/watch?v=dAIwMbBGhnA

:+D, hahahaha "pokvarenih telefona".

Бако, бако... што су ти тако велике очи? А што имаш тако велики језик? Шизнем ја, ал шизнем само за млађим генерацијама. У недостаку &урчевог прстена користи се гумица. Како сад да ти објасним шта је то &урчев прстен? Уф... без увреде, мало је касно едуковати се на ову тему у тим годинама, зар не? Чиме ћеш ме пратити? Извини на овим увредама, враћам ти за кварење мог ника...

Сизифе, 'де искулирај мало, срећа те гледала.

кулер енгагед.

Solidno nijansirano.

Šta sam ja sve govorio "pred spavanje" lolo