Pridrži mi tašnu

Che-Vu 2009-10-09 13:39:51 +0000

Rečenica koju izgovara vaša devojka pred odlazak u WC na nekom javnom mestu, (noćni klub, bioskop), koji u vama istog momenta izaziva jezivu projekciju samog sebe kako je, dok ona spokojno piki, papučarski čekate sa ljubičanstvenom ženskom torbicom u ruci i pokušajem "ovo je sasvim normalno" izraza na licu.
Jeste da je i džentlmenski i jeste da nismo svi testosteronom nabijeni punokrvni alfa-kauboji, ali dok god postoji i trunka preživelog mačoizma u vama, (pogotovo u ova, za takve ljude posebno teška vremena), ova rečenica će da rasplamsa želju da ili vi ili torbica postanete nevidljivi na tih nekoliko kobnih minuta.
Uostalom, znate i sami zašto ćete ipak da je pričuvate. Iz istog razloga zbog kojeg ćete da na kraju uradite bilo šta što vas ona pita. A taj isti razlog može da bude:
-Ljubav
-Seks, (papučarski razlozi)
-Izbegavanje još neprijatnije diskusije, u kojoj će ona na kraju da pobedi
-Obostrano shvatanje da veza znači potpuna sloboda da jedno drugome budete što bolji sluga i da svi ostali i njihova arbitrarna mišljenja i viđenja padaju u drugi plan.

4
57 : 6
  1. hahahahahahaa "ovo je sve normalno" :)))
    ahahhahahaahhahahahahaha

    +++++

  2. Eeeeeee... :):):)
    Eto, zato mi se ne dja ova nova pretraga.
    Promenio sam naslov, ali necu da brisem, jer sam licno emotivno vezan za ovaj pojam i zeleo bih da jednog dana, kada mene vise ne bude, ostane ova definicija kao moje vidjenje iste problematike, koliko god deja vu bila :)

  3. Plus zbog "spokojno piki" :-)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.