Prijava
   

Prirodna uslovljenost

Osobina koja se razvija pod uticajem terena na kojem se živi, odnosno prirodnih uslova koje posedujemo. Duže noge kod pripadnika afričkih plemena, kose oči Eskima, žirafin dugi vrat, sve stvoreno kao odgovor na uticaj sredine.

- Sine, iz ovog sela već treći levi bek dolazi u naš klub. Imaju li oni nekog centra ili halfa?
- To ti je stvar okoline, njima je teren pod bočnim nagibom pa se lakše razvijaju levi bekovi. Kaže mi ortak da imaju jednog klinca što ga kondicioniraju za desnog beka, biće idealan za Partizan ako uspeju da reše problem što na ravnom terenu uporno istrčava ukoso u aut...

Komentari

hahahaha.... istinita, al' slabo ocenjena, čitajte ološi :) +

polako tek pola sata je proslo, + :)

Vrhunska definicija, bravo. Ko kaže da se ne razumeš u fudbal :)

Три четврт ових поЈена иде кМени!
Јеб'о матер ако иједну више проговорим пред овим Брусом.

ahahahahaha stvarno si potkradao bobija? nije lepo...a odlično je +++

Дош'о данас код мене на пос'о, приде госпођу повео (да ми одвлачи пажњу), дипломиро човек. И тако уз кафу, киселу, пиво ( не ја, он - не пијем док радим) и вињак ( морао сам попити да не баксузирам човека) причао сам му о критеријумима по којима директори доводе страначке апаратчике у фирму.
У предходном мандату био неки из Клека, Херцеговац само је фудбалере доводио и то леве спољне, искључиво. ја му то реко, а он искусна бараба преточи у дефиницију.

А овај сада, жути, само распуштенице доводи и маторе девојке (мој број свака од 35 до 45 година), тако да не треба да чуди ако се дотични аутор дрзне и овај моменат преточи у дефиницију!

ma izbezobrazio se bruce, misli ti popio vinjak pa ćeš da zaboraviš...mada moraš malo da mu popustiš, frka mu je sad što se takmiči s tobom, pa trema i tako to...
zar nije tebi 35 do 45 matoro, generacijo?

kosmopolita
ma izbezobrazio se bruce, misli ti popio vinjak pa ćeš da zaboraviš...mada moraš malo da mu popustiš, frka mu je sad što se takmiči s tobom, pa trema i tako to...
zar nije tebi 35 do 45 matoro, generacijo?

Не мислим поново да се женим, ни да их кувам па да ми је маторо.
А, на тебе увек мислим. МедЕцинска сестра....
Знаш ли да кад сам лежо од упале плућа у војној болници у Нишу, пред рат жао ми било што сам оздравио. Била нека сестрица, ко пуце!
Тако да немој да се осећаш запостављено, ако те то брине....

Toliko je bila dobra zajebancija tih pola sata da se sam sebi čudim što sam mu maznuo samo jednu ideju :)

A zamisli na prijavnici sumnjiva faca u sivom odelu i crnoj košulji sa gospođom kaže portiru: "Došao sam da porazgovaram sa gospodinom Braunom."... Prosto mogu da zamislim komentare :)

zapostavljeno, bobi? ma kakvi...
bruce, ladno si rek'o " gospodin braun"?!

rekao sam pravo prezime, ali neću ovde da odajem takve informacije - nikad ne znaš odakle žuti prisluškuju...

sve oni ovo čitaju...zato ja nemam fejs, ne odajem lične podatke nigde...šta li im je bobi rekao ko si ti? pitali ga sigurno...

pitam se i ja, preporučio sam mu da kaže da ga smaraju žuti da pređe kod njih :)

Ма, јок бре. Ко мене шта сме да пита?
Опште је позната чињеница да сам најјачи аутор на сајту и шире, па у складу са тим и на послу уживам извесно поверење структура.
Објаснио сам им да ми то другар који је "под старе дане" дипломирао на факултету и решио да се најебе матерешине појединцима у колективу где прима лични доходак.
А, она заносна црнка поред, секретарица и возач. Нешто као Гадафијева гарда.
Питали су ме само, дал' ћу и ја нешто да уписујем ( засрали се да им не зајашим за врат, што је јако зајебано), реко сам им да не планирам д'учим, него да ћу да купим одговарајућу диплому.

Нешто као Гадафијева гарда.

Evo je garda ubi se od smeha :)))

Ле, ле, ле, ле....Знам гу!
Ће се ицепи о' смешку:)

Primer objasnio par stvari! Svaka čas'!+

pa da, taj desni bek je malo poznat problem :)