Prijava
   

Pristalice Voje Šešelja

Po mišljenju većine liberalno-urbanih likova i svih vrsta levičara, svaka osoba koja se ne slaže sa njihovim mišljenjem(političkim, a i svakim drugim). Pošto su se vojvoda Šeki i njegovi puleni svojim debilnim ponašanjem i pravljenjem cirkusa od sebe već dovoljno kompromitovali, ljudi sa misijom da Srbiju/planetu/Zanzibar "dovedu u red" su zaključili da je u nedostatku argumenata najlakše nekoga proglasiti okorelim šešeljevcem i tako ga diskreditovati, bez obzira koliko to nenormalno zvučalo u datom trenutku. Neki to koriste tek kada im baš ponestane argumenata, dok neki preferiraju obilato korišćenje ove metode.

Random lik - Al smoriše ovi homići više sa ovom paradom, dosadili su i Bogu i narodu...
Liberalno prosvećen omladinac - Šta pričaš bre ti!? Pa to je njihovo pravo da se okupljaju! Ovo je 21. vek! Gej je ok!!
Random lik - Pa ne sporim ja njima nikakva prava, ali samo mislim da je to paradiranje nepotreb....
LPO - Aaaaaaa SREDNJI VEK!! Sigurno si i glasao za SRS! blablabla mrak Miloševićevog režima... blablabla jeb`o te Šešelj.

------------

Random lik - Au brate, jesi video na vestima kako oni Izraelci rasturiše ona palestinska civilna naselja? 26 mrtvih! Razbucaše ih k`o Šiptar baklavu. Prosto neverovatno.
Urbano napredni levičar - Pa šta?! Znaš li ti uopšte koliko su njih progonili u istoriji? Si čuo nekad za Holokaust?!?!
Random lik - Da, ali to ne može biti opravdanje za ubi....
UNL - Fašisto! Klerofašisto! Jesi to pročitao možda u nekoj Šešeljevoj knjizi, a?
Random lik - Brate kakav sad Šešelj, kakve on veze ima sa ovim?
UNL - Džabe se sad vadiš! Znao sam da si fašista!

Komentari

Greskom dadoh minus. Prastaj :(

Dadoh ti minus zbog dva netačna primera.
Na prvom primeru si skroz omašio poentu parade, a u drugoj si se zeznuo što misliš da levičari u Srbiji podržavaju Izeralce. Naprotiv, (nisam bio načisto da li praviš razliku između liberala i levičara, jer je razlika APSOLUTNA, čak su liberali i radikali sličniji nego liberali i levičari, pa ću podrazumevati da znaš razliku) levičari podržavaju Palestince.

Mada u suštini, ovo nikada u životu nisam čuo, a to da se neko okarakteriše kao ldp-ovac zato što ne podržava mišljenja gore navedenih pristalica je i više nego rašireno.

-Sledeci put napisi defku, a da si malo upucen.-

Ne bih da zakuvavam Dvajte,ali mislim da te Piro tovari!
Imaš ga za pravo!

stvarno, primeri su malo ono ono kao sirovi -

al uzbudljiva definicija :)

Tesko je ovakvu glupost oceniti plusom

@Piro: Ja nigde nisam pomenuo ldp, niti bilo koga okarakterisao kao ldp-ovca. U prvom primeru je potpuno prosečan lik koga ne zanimaju ni parade ni sve oko toga i koji je samo smoren bombardovanjem o gej paradi sa tv-a, i lik koji glumi neko ludilo i borca za ljudska prava, iako je zapravo samo budala. Biljana Kovačević Vučo u pokušaju. A takvih danas ima mnogo.
E sad za ovaj drugi primer, jebiga. Jedan lik kojeg sam ja znao se izjašnjavao kao levičar i stalno kenjao o jevrejskim žrtvama i opravdavao njihovo divljanje u Gazi. Ne poznajem sve levičare u Srbiji, ovo je (istina malo sirov, što reče sos) lični primer, pa sam rešio da to stavim. Zapravo taj primer sam napisao najviše jer mi se više povraća od tog masovnog lizanja ješovanskih bulja na svaki mogući način u svakom mogućem trenutku koje se praktikuje još od 45` i to vrldvajd. Eto to bi bilo otprilike to.

Sos: Suptilnost mi nikad nije bila jača strana. :) Moguće da sam malo preterao.

Bobi: Taj "ne raspravljaj se s njim nabodi gaaaa" fazon je tako u duhu 2. razreda osnovne.:) Mada kod mene ni tad nije baš palio. :)

papirus: Taj rad. :)

+ Odlično, fenomenalno, nisam ovo ranije video...

Одлично. Колико пута ми се десило да ми кажу да сам шешељевац у недостатку аргумената, не могу ти описати.
Мада труе шешељевцима у недостатку арумената сам био и елдепеовац и ко зна који још курац...
Још једном, одлично.

papirus

Tesko je ovakvu glupost oceniti plusom

Хахахаха, а диви овог мајмуна Талентованог са другог налога! Мрш, комуњаро мртва, крадеш деци поене на Вукајлији а имаш 40 година. Имбецилу јадни :*

talentovano glupi najbolje opravdava svoj nick nego bilo ko na sajtu

Не дирајте Талентованог, ОН ЗНА.

Пантела реко ово да се, начи одабере, методом плаве кукице.