Prijava
   

prkonjiti se

U mom kraju iza sedam brda, pa na sedmom bas, ziveo covek sa tri nozdrve. Bio bi medicinski fenomen, da sam nije bio medicina(r).Samozvani doktor. Upuceni kazu da je bio tek sofer u hitnoj (bes)pomoci, ali beli mantil od coveka ucini cuda. Pa kad ga obuce, u Svirali se desi tako drasticna promena da mu ni glas preko telefona vise niko nije mogao prepoznati. Kazu da su ga vidjali kako lebdi nad avlijom sa nekom cudnom napravom u ruci. Moj deda ga uvek iz zajebancije oslovljavao sa ,,doktore,, sto je kod Svirale izazivalo takvo sladostrasce, kakvo ni u boljoj pornjavi nije moguce videti, sladostrasce praceno njistanjem i frktanjem kroz sve tri nozdrve. Deda se za svaki slucaj uvek sklanjao u stranu. Uz mantil su uvek isle i one doktorske pederske klompe, za koje mi nikada nije bilo jasno cemu i koja im je svrha osim da se njihovi koraci cuju na daleko i javljaju ,,Ide doktor!,,Setih se kako su kurve nekada u staroj Grckoj nosile nanule sa specijalno napravljenim djonom na kome je bilo izdeljano njihovo ime, pa im je trag ostajao u prasini i tako su ih musterije mogle naci.Ne znam odakle mi asocijacija na relaciji doktor u Srbiji - kurva u staroj Grici. Hm!
I da se vratim na naseg doktora. Dakle, beli mantil cini cuda. Kazu da su vidjali Sviralu i kako mucka neke preparate u podrumcetu, pa ih daje misevima. Neki misevi se samo vrte u krug i zuje, neki podvriskuju ko snajke na svadbama i skakucu na jednoj nozi, neki rado nose roze, neki razlikuju fudbalske timove na Tv-u i aktivno navijaju za svoj tim, neki su strucnjaci za popunjavanje loto listica, sto je Svirali u vise navrata donelo novac...No, svi znamo koliko daleko idu urbane legende. Zene se kunu jedna drugoj da su mu videle ,,ponos,, ,one smelije da su imale blizak susret sa pitonom. Deca plase jedno drugo strasnim pricama o Svirali. Navodno kad Svirala skine mantil ispod ima kozje nogice i telo gustera. Babe jedna drugoj skidaju urok cim ih Svirala pogleda.
A, Svirala ko Svirala, oblaci svoj beli mantil,malo se prokurci po soru, pa se onda mirno povuce za svoj volan i ne daj ti boze da dodje po nekoga od nas, taj je najebao.
A, moj deda je samo iz prikrajka gledao ceo spektakl i znao je progundjati, vise za sebe (i mene):
,,Ma, sta je s ovim ljudima?! To se on samo malo PRKONJI!,,

Ovo samo ja mogu:)Da u istu definiciju strpam Sviralu, tri nozdrve, grcke kurve, babe, decu, nanule, dedu...I jos se prkonjim ovde i dajem i vama da je procitate...

Komentari

primerom si zasrao stvar a taman sam hteo da Ti dam plus.

Fenomenalan zaplet, plus ko vrata. Umeš da se zapetljaš ko ja u kučine, pa potom iznebuha da se ispetljš. Prkonji se ti i dalje, boli te uvo za ove oportunističke minuse, ne daj da te pokolebaju!

Ma veliki plus!!!!!

neka primera, neka:))))))))))hvala, u svakom slucaju:))))

Pa kul priča, onako baš.