Probala, pa joj se svidelo

jacka 2012-03-30 18:52:57 +0000

Nikad nije bila preterano upadljiva, ali nije ni smor. Ona je odmerena, lepo vaspitana, smerna, pedantna. Ima sve što će naterati roditelja da te poredi sa nekim tog tipa. Uvek, onako pomalo stidljivo, nasmejana, fina i prijatna.
Onda je ne vidiš neko vreme, pa se iznenadiš.

-U, brate, od kad je Tanja ovako napucana?! Ja kad sam je zadnji put video šetala je one šljampave trenerke, da nije bila tako široka valjda je ne bih nikad ni rezonovao. A vidi je sad, frizura, štikle, šminka, pičke materine. Zgođušna ona, brate, nisam ni znao!
-Pa nije niko, kanda ni ona. Uvek bila ko dečak. Onda se pred kraj srednje smuvala sa onim čupavim što gudi violinu. Tad je još i bila normalna, posle je njega išutirala, malo se upristojila i dala se u promet. Sad pitaj Boga s kim je. Probala, pa joj se svidelo. Ne mo'š je uvatiti ni za glavu, ni za rep.
-Zajebavaš?! Pa ona bila baš fina.
-A pa fina je ona i sad, ako me razumeš... Što nije razlog da ne nazdravimo!

14
28 : 4
  1. Од мене плус за све бивше мушкараче! :)

  2. Poznajem par ovakvih. +

  3. Од мене плус за све бивше мушкараче!

    I od menee! Dobro ovo skroz. :) ++

  4. slikovito, nema šta. pluščina.

  5. Ma evo plus ko u crkvu +++

  6. Усладило јој се, мајку јој. +++

  7. dobra si ti mala, a ja nikako da se nakanim da pročitam vas dobre :)))

  8. Ja sam mala ko medved... al' dobro... A ovo da sam dobra, to stoji! :)))))

  9. hahah ja to tebi od milošte :)))

    Falite se usta moja... pametno, pametno...

  10. ...kad nemaju druga koja! :)))
    Šta ću...

  11. :+D, zgođušna ti i defka.

  12. jes' to sam ja uvijek govorio da se čoek mora sam hvalisati, dok drugima to ne pređe u naviku...

  13. Odlicna. Pa skoro svakoj se svidi

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.