Prijava
   

Prodavanje cigle

Old skul dorćolska fora za prikupljanje sredstava od slučajnih prolaznika.

Veče je, bezbrižno se spuštaš Zmaj Jovinom, kad ispred tebe izleće klinac, 10-12 godina plafon, i pita te da li bi kupio ciglu koju drži pred tobom u rukama. Pogledaš malog musavog prcvoljka, nasmeješ se i prošišaš pored njega, dok te on, za svaki slučaj, još jednom pita: "Da li ste sigurni?" Nakon što to uz osmeh još jednom potvrdiš, iz okolnih štekova izlazi nekoliko manje naivnih lokalnih baraba koje ti prethodno pomenutu ciglu daruju besplatno - u vugla.

Sledeći put daješ klincu 50 đunti i brišeš, blago ubrzanim korakom, dok prolaznici sa funjarskim osmehom gledaju u drečavo narandžasti kvadar u tvojim rukama. Izbijaš na Cara Dušana, kad na tebe naleće entuzijastična devojka sa šarenim čestitkama u rukama:
- E, ćao, hoćeš da kupiš čestitku, skupljamo novac za decu iz Zbojštice!
- Hoćeš ti da kupiš ciglu?

Komentari

oću, pošto je?
300 dindži.
imam samo 100.
ajd nastrugaću ti malo praha, imaš da miriše do kuće. +

Odlicna,a vala i omiljena..sto se i podrazumevalo.

Замисли да те спичи честитком! +

Ahaha, radodajko nadam se da nije iz licnog iskustva! :D Vrhunska defka :)))! Pluscina!

os da ti kupis ciglu???
+++++++

Profesor sa Pravnog Sima Avramović je pričao kako se njemu to desilo dok se šetao sa devojkom. Rekli su barabama da imaju samo polovinu novca, a jedan od njih je odgovorio:,, Nema problema, mi smo pošteni", uzeo im novac, ciglu polomio i dao im polovinu.

A to je i u Sarajevu bilo, stari mi pricao, a kad prodjes malo, pa je bacis, on istrci ispred tebe pokupi je i opet pita, onda si naje*o :) Ili :A sto si mi brata dir'o kod Bioskopa??

Više mi se ne da brojati. 17# pluseva.

fazon je prestao kada su ljudi koji bi kupili ciglu poceli da je darivaju mangupima po glavama doduse...

Види сине, немам интерес да купим циглу од тебе, али зато имам ово сикирче са собом које сам случајно данас понео, па ћу малко да те насикирам ако не нестанеш у року од одма.

ахахахахахха

I sredstvo za sticanje popularnosti po vukajliji.
+++