Prijava
   

Profesionalna deformacija

Pojava koja čoveka može dovesti u jako neprijatnu situaciju. Problem može nastati kada vidite bezbroj definicija i postera o broju 8, i iste stalno prepričavate svima koje znate.

Dvočas matematike. Test iz cele prethodne godine. Jedan zadatak niko nije uradio tačno. Najbolja matematičarka u razredu ustaje da ga napokon uradi.

Matematičarka: "Jaaaoo, pa kako sam previdela ovaj kosinus ovdee?"

Profesorka: (Blaženi osmeh)

Matematičarka: "Pa rešenje je OSAM!"

Deformisani profesionalac: "Na kurcu te nosaam!"

Celo odeljenje:(4 sekunde i dve stotinke tišine i onda glasan smeh)

Profesorka:(profesionalno menja blaženi, u kiseli osmeh) "Izađi napolje i ne vraćaj se do kraja dvočasaa!"

Deformisani profesionalac:(Srećan odlazi što neće sat i po slušati razne nebuloze, ali ipak sjeban što mu se možda smeši kazna) "A nemojte da me banujete, ovaj izbacite molim vas."

Profesorka: "Pa, jel ti malo kec sa testa? Dobićeš još jedan zbog nepoštovanja!"

Deformisani profesionalac: " E pa ne može tako! To nije po pravilima! Žaliću se i modovima i Kaizenu... Pardon, i razrednoj i direktoru!!!"

Vrata: "Šljaas!!!"

Komentari

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH. To! +

Ovo je više vukajlijska deformacija

a razmišljao da li da stavim to vukajlijaška, ali može se desiti da čim neko vidi Vukajlija u naslovu da minus bez da pročita...:P Inače bi me boleo patak za minuse, ali večeras mi nešto nije do minusa...

A i da se ne lažemo... Ja sam u proseku 10 sati na Vukajliji, i nekako mi je profesija zajebancija sa palcima gore i dole...:D Barem ja to tako vidim....:P Samo plata nije redovna, al´ šta ćeš...

Ма да, како да не. За тако нешто се лети из школе, а не са часа...