Progutao enciklopediju

Марко  2013-05-17 23:22:30 +0000

Тај све зна, боктејебо.

Човек са више информација од интернета, са капацитетом хард диска у глави од терабајт, поседује сво знање света. Зна боље од Аце Трачаре колико златних зуба има баба Димитра Бербатова, зна ко је повео устанак сунитских Чечена у 16. веку, упознат је са спорним ситуацијама довођења Максимовића и Чаве у Звезду, уме да дешифрује докторски рукопис, зна тачно Арканово пребивалиште и где је печат.
Увек ће да ти сере, да ти исправља сваку реченицу јер је јебено прогутао и Ларуса и Британику и за њега је победа над Омером Екићем са нулом у Слагалици пичкин дим, увек ће лако навући бес људи из своје околине. Почевши од детињства кад је покушавао да разувери кеву да гледање тв-а док грми није ништа страшно па му ова огули дупе каблом од усисивача, преко ћушки у школи кад би исправљао професора до покушаја импресионирања колегиница на факсу познавањем свих чланова неких сумерских закона, јебем ли га шта већ. Али неће јебати.

-Батице, сио што смо добили оне балије из Новог Пазара четри нула хњо хњо! Сваки Турчин зна, свака була зна да је Обилић, србски син, заклао Мурата!
-Да, како да не... Тај Обилић није ни постојао, ја сам читао све докум...
-Видим ја да си ти прогут'о енциклопедију. Немој да ми сереш да не би и своје зубе.

7
25 : 7
  1. na prvu rečenicu i plus i zvezda!!!

  2. SVE NAM DIRAJ OBILIĆA NEMOJ!!!!

    Dobra defka Bačje. Kvalitetno napisano.
    +

  3. хаха гуги, то ми је узречица :Д

  4. Плус на сасипање зуба због прозивања Обилића. Нема народа који је толико склон културно-биолошком аутогеноциду као што је срБ-Пски.

  5. Ма све су то говна елдепеовска пријатељу...

  6. вига овај шо јебенише хаха
    +

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.