Prijava
   

Promocija tehničkih fakulteta u elektro školi

Četvrta si godina, polako se bliži kraj, izgurao si i ovo ludilo nekako sa samo 3 akrepa u celoj školi. Cirka se pivo u dvorištu, kad dolazi razredna uzima gutljaj i kaže da će kasnije biti promocija fakulteta u svečanoj sali i da treba da odete...
...Seo si na zadivljujuće udobnu stolicu, zar je moguće da i ovakve postoje u školi, do sad si video samo one bez naslona, iskrivljene, kojima vire šarafi na koje si iscepao novu majicu. Oko tebe stotinjak ljudi isto tako se čudi udobnosti kad se na bini pojaviše četiri prepucane pičke i lik kog još uvek većina nije ni primetila. Sto čeljusti razvuklo se do zemlje i sve što su njihove uši čule je da i ove četiri pičke idu na taj tehnički, ali ne i koji smer. Operisani od ženskog roda u elektro glavama počinje maštarija... Siseee, dupeee... Upisaću taj faks... Tamo su sve siseee, dupeee... :slina:
Prezentacija se završila i tehnički fakultet je dobio 100 novih napaljenih kandidata za prijemni koji će po upisu skontati da opet imaju 3 skrndelja u generaciji. Jebeno elektro prokletstvo!

Komentari

Тако су нас хтели да натерају на Мегаблеју и Сигидинги, мајку им психологичарску! Не дамо се ми нејебачи! Нејебачка слога је победила!

ја тако ево коначно и завршавам ФТН у Новом Саду, сад још само дипломски и да се запослим и биће пичетине :)

Muke moje, elektrotehničke. Pobegao sam na biologiju posle elektro, jop se nisam navikao na ovoliko devojaka po hodnicima.