Prijava
   

Promoterke po marketima

Jedinke ženskog pola koje obitavaju između rafova supermarketa i onako uparađene traže nove žrtve i presreću nevine kupce gurajući im pušapovane sise u nos.
Ton glasa im je viši za 2 oktave(smatraju da će tako zvučati ubedljivije).Evolucijom ove ljudske vrste, performanse su se poboljšale, te su ima nokti veći od natprosečnih za 2 cm(da mogu što uspešnije da navataju plen) i mažu se maskirnim bojama da bi se adaptirale na šarene ambalaže koje ih okružuju.

-Dobar dan, ako kupite 750 grama griza, dobićete kurac i jedno mudo gratis, ako kupite 1,25 kg-dobićete kurac i dva muda gratis.
3 moguće reakcije:
1.okreneš se i odeš
2.okreneš se i odeš
3.okreneš se i odeš

Komentari

+,naravno
Pre par godina sam radio na trafici i jednom nam je firma poslala promoterke da uvaljuju masi neki glupi časopis o nekretninama ...jedna je izgledala izuzetno ...droljasto ...( ali na finiji način, kao npr. Nataša Bekvalac )...prilazila je isključivo mladićima,neke je ,čak, i grlila ,i mislim da je svaki kupio taj jebeni časopis od 200 din.,iako mu ,naravno, uopšte ni ne treba, samo da bi ispao frajer pred dobrom ribom..čudo jedno – ta pohota....naravno, nisu sve promoterke takve...bude tu i jako finih devojčica, studentkinja koje se snalaze...

tako je Mačker,
ovo je samo jedna od podgrupa-nećemo generalizovati, mnoge moje drugarice tako zarađuju, jako su fine i mile osobe.
Naprimer, Knjaz Miloš i Najlepše želje(njihove devojke su prelepe) imaju tačan profil devojke koju će uzeti za taj posao. Ne dolaze u obzir iritantne ribe.

Хтео сам да дам плус, али сам онда видео пример. Неоцењена.

Primer je zivopisan, slobodnije izrazavanje koje je iskorisceno, najvise i odgovara slucaju. Od mene palac gore, za ovog autora generalno.

da bi ih j..o,bi naravno!!!