Prijava
   

Propao si ka muda kroz prsle gaće

Srbija burazeru ,nema dalje, dno ,jadno mnogo,jad level Stefan Buzurović i Dnevnjak na kamaru da se potrpaju skupa

Takođe može da se doda osećaj kad pukneš platu celu u kockarnicu i izlaziš iz nje suicidnih misli pregršt , kad čekaš na tiketu samo tekmu 1,01 kvotu koju si bezveze stavio i pukne ti , kockarsko livađenje generalno

Komentari

Zanimljivo da su muda konstanta, rekao bi čovek da više imamo izraza za te stvari, nego za običnu šupljinu na tkanini. Hmmm.

Jebiga sad , nisam znao da ima jos, ja kad sam ukucao ovo sto sam ja objavio na pretrazi nije mi izaslo i nisam ni dalje trazio

Bulgakove, koji si ti hronicar jebote. Ili imas celu vukajliju indeksiranu u glavi, ili posle svake defke neumorno trazis jeli plagijat il nije. Ti si brate "turnitin" u ljudskom obliku.

@munzem_konzu
Izgubio sam ciglo 5 minuta na linkovanje onih definicija, a bilo mi je interesantno, uzgred.

Agilni je već objasnio za gugl
Još je brže kad već postoji isti naslov na Vukajliji, samo uđeš u definiciju i klikneš na gornji naslov - prikazaće ti se sve definicije s tim naslovom. Posao od 10 sekundi.

Ma sa ovim munzama i mosaurusima ne treba komunicirati

Awww, da li ti je Mosasaurus povredio osećanja, vinterstorme?

Bulgakove, nije poenta u tome. Brine me činjenica da neko negde gugla svaku definiciju koja se pojavi na vukajliji.

Ne gugla se svaka, već samo ona koja ti iz aviona "smrdi" da je već definisana. Osim toga, ljudi sa dužim stažom ovde su najverovatnije već videli barem jednu od linkovanih i logično je da namirišu kad slično već postoji.

Mani se te retorike kako je neko zaludan (jer tvoja "briga" to sugeriše), ružno je. Nemaš pojma nikad koliko onaj kome se obraćaš može biti ostvaren u svojoj profesiji u RL i da mu možda nisi ni do kolena (ne kažem da je konkretno tako, ne poznajem te, ali znajući Bulgakova, nije ni isključeno da jeste baš tako kako kažem) da bi ti sad brinuo šta on radi u svoje slobodno vreme kao hobi, ventil, štagod...

Hvala, Agilni, ali nećemo sad da se razmećemo po šaljivom sajtu.
Ja sam prvo pomislio da je munzem konzu dobronameran.
Ma, u stvari, i dalje želim to da mislim. Možda je čovek stvarno zabrinut da ne sedim u nekom tavanskom prostoru adaptiranom u skromnu garsonjeru, sa mačkom u krilu i mrtvim kanarincom u kavezu, i računarom kao jedinim prozorom u svet i grozničavo guglam sve definicije na šaljivom sajtu ne bih li pronašao plagijat. Možda je čovek hteo da pokrene neku humanitarnu akciju da mi se pomogne. Želim da verujem da je tako, ne želim da verujem da je maliciozan...

Agilni, kada bi neko napravio neki kviz, zajebanciju ili tako nešto, i postavio nas uživo i sve to snimao. Sve nas, Vukajlijaše, jedne spram drugih. I kada bi pitao bilo koga da svakom liku koji stoji ispred njega dodeli jedan od nadimaka aktuelnih autora.....hahhaahhaa...pa ne mogu ni da zamislim kakva bi to zajebancija bila!!!
Taj snimak bi bio nenadmašan!!!

Mene kad čovek vidi bi bio siguran da sam neki tamo Tandrčak, ili Baršunasti Rč.

Nema frke Bulgakove. Ako ćemo iskreno sajt je baš dobar, i biti zilot ili revnitelj za kvalitet sajta i nije nešto loše. Nema tu šta da se meni neko objašnjava. Svakoga čekaju ta dva kubika zemlje odozgo. Živi bili deco!