Prijava
   

Propast TV Slagalice

Novi naslov serije koja treba da bude snimljena da dočara evoluciju toga kviza od vrhunca zapleta u istoj koji je bio ,,Dobro veče" do postizanja negativanog broja poena, ili pak protivljenju njenom visočanstvu gospođi Canić .

Šuška se da će režiser biti Siniša Pavić, koji je izjavio da je oduševljen najnovijim dešavanjima u Slagalici, te da su ga ispadi poput krađe poena, toliko inspirisali da mora da angažuje Ivana Bosiljčića da glumi Milku Canić. Kako je izjavio, samo Bosiljčić može da dočara njen duh u tom kvizu, jer u ovoj zemlji nema nikakvog drugog glumca koji bi verno prikazao osobu koja izgovara tako ključnu rečenicu. Dodaje i da je Ivan ponosan što će imati čast da pre dnevnika narodu poželi dobro veče.

Ivan sa ponosom ističe kako po nekoliko sati dnevno vežba svoj nimalo zahtevan tekst i da će nakon završetka snimanja serije održati koncert i svu zaradi dati u fond žrtava emisija rekordne gledanosti.

Danijelu Pantić će da glumi Ivana Mihić, a priča se da će prvi učesnici biti Đoša i Špic, koji će svečano otvoriti novu igru zvanu ,,kako se vika po južnjački". A sam pobednik kviza kao nagradu dobija vožnju u belom golfu dvojci Milana Gutovića koji je nestao bez traga kada je čuo za ovaj novi Pavićev poduhvat ostavivši mu u amanet svoju belu lađu.

Kako nezvanično saznajemo, Milka Canić u ovoj seriji dobija svog supervizora, i to ni manje ni više nego Svetlanu Bojković. Svetlana nam je na pitanje o tome kako joj se dopada uloga odgovorila na starogrčkom citirajući mudrace, tako da ne možemo sa sigurnošću preneti njen odgovor.

Komentari

Hahaha, dosta zanimljivo, ali nije definicija brate...

Znaci ti nisi normalan,definitivno! + i omiljeno!

Interesantno :)) +

Hvala.
@Obozavalac_fanova, znam da nije, ali opet, gomila drugih definicija ovde isto nisu.
@Delivepar, Obozavalac_fanova, ja sam zensko.

Da, Ivan Bosiljčić bi bio odličan za to "Dobro veče". Taj baršunasti drhtavi glas uz razoružavajući pogled bukvalno usmeren ka najširem TV auditorijumu zasenio bi i slavu legendarne Milke.