Prijava
   

Prosečna devojka na Krstarici

Maja90, ludacha80 ili crnka50, nebitno. Pored jetija najmanje istražena bića na planeti Zemlji, a i šire. Dolazi na Krstaricu, a niko ne zna zašto. Ona nije paćenica da traži momka na netu. Ona ne voli druženje preko Interneta, ne želi da chatuje sa paćenicima koji su došli na Krstaricu da nađu žensku, njoj je samo dosadno, pa je ušla na kratko. Tu je samo da bi pričala sa nekim "normalnim" o krizi na Bliskom Istoku, "Božanskoj čestici" koju su otkrili naučnici u CERN-u, kao i o emocionalnim problemima komaraca tokom zimskog perioda.
Ona nije kao druge. Ona je fina, kulturna, zanimljiva. Ne odgovara na "Ćao, šta radiš", to je tako "out". Da bi počela sa tobom da chatuje, potrebno je da u jednoj rečenici kažeš više nego što je Dobrica Ćosić rekao u "Vreme smrti", "Vreme zla" i "Vreme vlasti" zajedno. Da bi nastavila sa tobom da chatuje, potrebno je da ti svaka rečenica bude ubitačnija nego Đorđevićeve trojke u zadnjoj sekundi. Pre će naučnici otkriti lek za sidu i rak nego što će neko otkriti koje su teme za njih zanimljive, a koja pitanja za njih nisu glupa, Za nju su svi na Krstarici manijaci, opterećeni seksom. Da bi saznao bilo šta o njoj, moraš joj dokazati da nisi kao drugi, ne postavljati glupa pitanja, truditi se oko nje više nego što si ikada za bilo koju od svojih devojaka, iako je ne znaš.
Nije bitno odakle je, ni koje je godište, ni u koju školu ide, ni gde radi, ni čime se bavi. Ako ti bude rekla "Jelena" ili "Marija" ti ćeš odmah znati ko je ona. Još ako ti bude rekla da je "Jovana iz Bga 88-o god", pa ti ćeš odmah znati o kojoj curi je reč, iako ima 1000 Jovana 88-o god iz Bga. To su njene privatne informacije koje ona ne daje na Krstarici. Ali da si je našao na Fejsu i dodao je, iako je ne znaš, prihvatila bi te jer je u modi imati što više prijatelja. I tada bi znao i gde živi, i ko joj je rođak, i sa kim se druži, i šta je jela za doručak i kada je išla u WC. Ali preko Krstarice da se nisi usudio da je pitaš. Pogotovo da ti nije palo na pamet da je pitaš za izgled, iako bi joj kao prijatelj na Fejsu video i slike sa mora i slike iz WC-a. O broju telefona takođe ne pomišljaj. Što bi ti dala broj telefona ako niko na Fejsu to neće znati ni videti?
Razmisli malo. Napravi Fejs i cepaj.

Ti - Ćao! Šta radiš! :)
...
Ti - Ćao, jel si tu? :)
(posle pola sata)
Ona - Ej, ćao! :)
Ti- Šta radiš?
Ona - Evo smaram se.
Ti - Pa mogli bismo malo zajedno da se smaramo... :)
Ona - Hi hi hi
Ti - Pa reci mi kako se zoveš? :)
Ona - A što je to bitno?
Ti - Pa onako, da znam barem kako se zoveš. :)
Ona - Nije važno.
Ti - Dobro, reci mi bar odakle si? :)
Ona - Što me to pitaš?
Ti - Pa onako, možda smo komšije. :)
Ona - Nebitno.
Ti - Pa reci mi bar koje si god? :)
Ona - Ej, smaraš,
Ti - Kako smaram?
Ona - Pa postavljaš glupa pitanja.
Ti - Pa o čemu bi ti da mi pričamo?
Ona - Svejedno, daj neku normalnu temu.
Ti - Pa dobro, reci mi čime se baviš, možda npr. da pođemo od toga? :)
Ona - Nebitno.
Ti - Pa reci mi ideš li na aerobik, folklor, ples?
Ona - Jel ti to mene zezaš? Hoćeš da kažeš da sam debela, pa da mi trebaju časovi da bih smršala?!
Ti - Ok, nećemo o tome. A reci mi koju muziku slušaš?
Ona - Jao što postavljaš glupa pitanja... Smaraš, ajde pali!
Ti - Pa ajde reci mi koja je po tebi zanimljiva tema?
...
Ona left the room.

Komentari