Prijava
   

Prosjak

U 90% slucajeva previse lenj covek da bi bilo sta radio, klosari po ceo dan, uglavnom dobar glumac-glumi invalida na nekom zgodnom coskicu u hladu i trazi svima neke pare ("posao" mu je slican zelenasenju), pa na kraju dana taj "invalid", otrci(!) kuci da izbroji koliko je para uzeo dobrim ljudima ili onima kojima je prodavacica upravo dala kusur umesto zvake, pa ih nervira zveckanje po dzepu i kaju se sto nisu uzeli zvaku! ...10% su stvarno invalidi, 100% su cigani i nerviraju sve ljude u svojoj okolini svojom kuknjavom, opojnim mirisom i nekim, dobro poznatim i izlizanim izrazima kojima pokusavaju da te rastuze da bi im dao tih 7 dinara (nesto kao 7. na Loto-u za njega)!

-Kume, daj neki dinar za 'leba!
-Ne dam! Jedi bez 'leba!

Komentari

ovo "jedi bez 'leba" je prejako....inace mozes prepoznati varalice i ljude koji istinski trebaju pomoc..i ti ljudi obicno ne prose,ne traze ali uzmu ako im das..kod nas organizovano dodju zauzmu punktove (bankomati kad je ljeto zbog turista) mostove (ne valja preci preko mosta a ne dati prosjaku)..itd..navecer autobuska i kucama..

Pa znam da ima razlike izmedju ove dve grupe, ali oni napadni sto idu i sa slikama, pa napisu kako su gluvonemi i nabijaju onu sliku u fazu ili sa svakavim, nebuloznim forama me uzasavaju! To, to, organizovano.. :@

Pola nikad, a pola na odlozeno, a Kuva? xD Hvala, hvala.. :)

Odlična defka! Ima i onih što idu od vrata do vrata, nose papir i sliku od ko zna čijeg deteta pa pričaju kako skupljaju "za operaciju". Iskreno, ne znam da li da im verujem, a žao mi bude da im ne dam ništa. Šta ćeš!
Inače, +!