Prošlo vreme

knjaza 2011-11-20 18:32:44 +0000

Najveće sranje koji su ljudi izmislili (moguće čak da su to bili veliki umovi sa prostora Balkana) radi toga da ti daju do znanja da je sadašnje vreme sranje! I da je pre bilo bolje i da mi nismo krenuli kao sav normalan svet od nule, već smo krenu od "vrha" i polako poniremo ka dnu ka sve većim i većim govnima!
I još jedan dokaz da su nacije sa balkana (Hrvati, Srbi, Bosanci i ostala bagra) kontraši celom svetu!

Dok smo mi jeli zatnim kašikama i viljuškama, englezi, nemci i francuzi su jeli rukama, a danas dok oni jedu ONIM NAŠIM zlatnim kašikama i viljuškama mi jedemo plastičnim priborom!
I bole me kurac što smo ko stoka, al mi ide na živac što se kurčimo prošlošću, jer nacija koja živi u prošlosti nikad neće napredovati u stvaranju budućnosti...

2
12 : 4
  1. Naravno da ko samo leži i mašta o prošlosti, nema ništa od budućnosti. Ali, ako je ta prošlost bila svetla, i bolja nego sad, nije zgoreg težiti joj. Jer, puž se danju popne 2 metra, pa se noću spusti 1 metar. Za njega je ujutru ono što je do mraka uradio, već prošlost, ali ako ne nadoknadi taj 1 metar, nikada neće stići da tog novog dana ispuni normu od 2 metra, a kamo li da se popne na drvo. Takođe mora da pamti i greške iz prethodnog dana, da ih ne ponovi. Tako.

    A upravu si da taj puž ne treba da sedne, i ceo dan danas razmišlja i priča o tome kako je juče bio 1 metar iznad :)

  2. Samo, bojim se da nama prošlost i nije bila tako sjajna - sve te priče o zlatnom escajgu dok su na engleskom i francuskom dvoru jeli prstima i slično, jednostavno ne stoje. Dok smo mi u formi horde tek stizali na Balkan, u Evropi su formirane civilizacije koje nismo, realno, nikad ni dostigli. Sve ove priče o sjajnoj prošlosti su u stvari mitologija napaćenog naroda.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.