Prijava
   

Prosvetni radnik

Da postoji legenda da je i on nekada bio normalan covek, ali posle mnogo godina rada, usled prekomernog izlaganja **radijaciji, dobija virus po imenu ***"Hepatitis - Ciji si? ". Takodje cesto regresira u malo i zamajano dete koje misli da je u zivotu najbitnije nauciti
da pitanja sa testa za pismeni, uvek prepises u vezbanku a ne da samo pises u nju odgovore (i slicne stvari...), jer zaboga svakog casa moze se pojaviti inspekcija, koja pretstavlja glavni izvor paranoje koja vlada kod prosvetnih radnika.
Stariji prosvetni radnici zenskog pola pretvaraju se u snajper babe, dok muski zapadaju u paranoju mnogo dubljeg stadijuma.

***Hepatitis Ciji si? - glavni simptom ovog oboljenja je da bolesnik ljude deli na one cije roditelje poznaje i na one cije roditelje ne poznaje.
U tezim oblicima (posle 30 godina rada u prosveti) javlja se i simptom da bolesnik ljude koje svrstava u drugu grupu(cije roditelje ne poznaje), uopste i ne smatra za ljude.
Daleko vecem riziku (cak i do 100 puta) za ovu bolest izlozeni su prosvetari koji rade u manjim sredinama(provincijama).

**radijacija - kontakt samo i iskljucivo sa ljudima mladjih od sebe 20 i vise godina. Posle odredjenog vremena osoba poprima stavove istih.

Komentari

Više ne znam da li smo žrtve osiromašene ili obogaćene radijacije...+

Radijacija je radijacija pa makar bila i od najbliznjeg...