Prijava
   

Protivnici Gej Parade

Većinom pripadnici Otačanstvenog Pokreta Obraz ili navijači.Porast broja homoseksualaca na planeti bi trebao obradovati svakog razumnog heteroseksualca iz jednog očiglednog razloga - sto je homoseksualaca više,konkurencija kod žena je manja.Navijači, sa jedne strane, aplaudiraju kada njihov igrač da gol pa ga saigrači pljeskaju po guzici a ovima iz Obraza homoseksualnost ne smeta ukoliko je bar jedan partner maloletan i neće a drugi partner svešteno lice ne niže od čina vladike.
Lezbejke bi, sa druge strane, trebalo politi benzinom i žive ih zapaliti.

Komentari

Koja je poenta ove definicije, ovo je pre komentar.
Nisam za homofobiju, ali nisam ni za gej parade.
Heteroseksualne osobe ne prave parade, ne moraju ni homoseksualne.
Uostalom, ako se gejevi predstavljaju kao "posebni" kako mogu da traže ista prava.
Ponavljam, nisam za homo, ili bilo kakvu vrstu fobije, ali to je malo licemerno, ili jesi poseban, ili nisi.

Moj teča je jednog dana dao mom bratu savet ( i to kakav): Sine, kada vidiš pedera na ulici zahvali mu se jer ti je oslobodio ne jednu, već dve devojke.

A one bezobraznike iz obraza neću ni da komentarišem...

Ja sam takođe zahvalan homoseksualcima na većem broju žena i zanimljivoj kulturi koju ostavljaju...

Zanimljivo, pljujes protivnike parade (slazem se), a onda sa druge strane kazes kako bi lezbejke trebalo zapaliti. U cemu je tvoj problem?

sa svime se slazem...a pogotovo sa ostavljanjem veceg broja zena nama 'neposebnima' :-)
+

Mislim da je bio ironičan za lezbose...ko njih ne voli.Meni je baš lepo da vidim dve devojke u romantičnoj vezi...još ako su lepe.

Meni nije jasno kako to da je crkva protiv homoseksualaca, a u isto vreme protiv abortusa? Pa ko moze da ima manje abortusa od njih?

najace je kad na binu izadju homoseksualci i kazu smrt homofobima,cija su tad prava ugrozena,a ja da kazem smrt homoseksualcima,lincovali bi me,gej lobi je jak,cuo sam da se negde nemozes zaposliti ako si str8.Gdee je tu prica o jednakostima.Mislim da se cela prica preuvelicava,i da namerno neko gura i potura pricu o homeseksualcima kao ugrozenima.Mislim da si promasio/la definiciju,ako si imao/la nameru da pljujes po obrazu i navijacima,definisi njih molim te.

Zasto sam kriv ako volim neki tim,nije mi jasno?Odmah sam homofob i zasluzujem smrt.Zasto sam kriv ako imam svoje misljenje o necemu?Odmah sam neandertalac i zastareo.Zasto sam kriv ako smatram da nema nicega lepseg od odnosa sa suprotnim polom?odmah sam taj koji koci napredak.

Mislim da ti ovo nisi shvatio/la

Najjaca do sada, i necu vise... ozbiljno

Hej !Ne ocenjujete pedere ,nego definiciju! ;)+

Nisam za homofobiju, ali nisam ni za gej parade.
Heteroseksualne osobe ne prave parade, ne moraju ni homoseksualne.
Uostalom, ako se gejevi predstavljaju kao "posebni" kako mogu da traže ista prava.
Ponavljam, nisam za homo, ili bilo kakvu vrstu fobije, ali to je malo licemerno, ili jesi poseban, ili nisi.

Зато што појам ,,истог" и ,,једнаког" није једно те исто.

Гејеви јесу ,,посебни" у смислу да се разликују од хетеросексуалне већине, и по томе нису ,,исти". И фала богу, нико нији нити не треба да буде исти са било ким другим.

Али треба да буде ЈЕДНАК у правима.

Неспретан и несретан је тај израз ,,парада".

То неупућене људе асоцира на неку врсту баханалија. Боље би било да то назову ,,геј-побуна" или ,,геј-протест, јер то заправо и јесте побуна против репресије и предрасуда.