Protivpešadijska mina

Ђоле 2010-12-02 12:44:35 +0000

Ефикасно оружје мушке популације намењено смањивању или потпуном губљењу моћи расуђивања женске особе са којом се планира сексуални однос након дејства. Најчешће је домаће производње од природних састојака али се по потреби и важности особе користе и брендови страних компанија из наменске индустрије (Џони Вокер, Смирноф, Апсинт). Дејствује се брзо и уз што краћу артиљеријску припрему (временски период мешања пића у чаши). Поставља се у руку девојке уз благи осмех и вештачку равнодушност.
Ефекти дејства могу бити разноврсни у зависности од борбеног искуства девојке. У екстремним ситуацијама може доћи и до контранапада где мушкарац схвата да његова будућа партнерка може да попије Бога оца што може имати трајне последице на его мушкарца.
По типу дејства деле се на распрскавајуће (особа млати рукама и ногама тамо-амо), нагазне (особа не може да састави два нормална корака) и потезне (особа губи контролу над њеним и вашим поступцима).

Клуб, дискотека, око поноћи. Креће припрема за народњачку музику, турбо фолк и сл. Одсудни момент за дејство.
Девојка: "Идем да узмем пиће."
Момак: "Не, идем ја, реци ми шта ти се пије."
Девојка: "Коктел, може?"
Момак: "Наравно, одмах ћу."
Девојка (док се момак пробија кроз гужву): "Како је сладак, прави џентлмен. Вероватно ће ми узети најскупљи."
----------------
Момак (пробивши се до шанка): "Пиће!"
Шанкер: "Реци царе."
Момак: "Мени једно пиво. А за рибу сипаћеш дуплу вотку, апсинт и ђус."
Шанкер (осмотривши девојку): "Не ваља ти ђус, боље Гуарана. Сакрива алкохол а појачава ефекат."
Момак: "Хвала на савету колега!"

3
43 : 3
  1. Испробао на делу, успех прилично загарантован. Мада, било је и обрнутих ситуација :)

  2. покидано брате,свака част! + ко кућа
    риспект ! :)

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.