Prijava
 1.    

  Prva ljubav

  VHS i prazna kuca.

 2.    

  Prva ljubav

  Dolazimo ja i kolege juce ispred jedne prodavnice na galenici i kao da popijemo po pivo a jedan je malo stegnut covek po pitanju placanja i svi ga redovno cimamo da plati turu...posle 5 minuta ode u radnju i uze tih 5 piva i vraca se.....pitah ga kolko je kostalo?
  A on ce:kao prva ljubav...

 3.    

  Prva ljubav

  Kad ti je žao da baciš stare porno časopise.

 4.    

  Prva Ljubav

  Sinonim za extra sukupo, djavo i po, bubreg i po i sl.

  - Posto si platio patike?

  - Mani me, brate, kostale su me ko PRVA LJUBAV.

 5.    

  Prva ljubav

  Uvertira za prvu patnju.

 6.    

  Prva ljubav

  Ona ljubav iz vrtića sa kojom si se krišom držao za ruke. Ona koju si krišom poljubio u obraz. Kojoj si dao svoje kocke da slaže. Ona kojoj si davao svoj kolač sa užine. Ona koja je postala najlepša devojka u kraju, a ti izrastao u ružnu majmunčinu.

 7.    

  Prva ljubav

  To je ona mala što se sa svim dečacima u osnovnoj školi zvalavila i što su je svi vatali i drpali a tebe je pitala za savete sa kojim sledećim dečakom da se smuva dok si joj svakodnevno nosio torbu kući. Pritom te je nagovorala na svakakve usluge koje si joj sa uzivanjem odradjivao.

  Ona: " Pazi juče sam raskinula sa Bojanom i Nikolom u isto vreme. A sta misliš sa kim da se smuvam u petak na rodjendanu kod Milice?! Ej od para za uzinu kupi sprej i idi uveče kod Nikole na kuću i napiši mu " JOS TE VOLIM " i odmah bezi jer ako te uhvate znaće da sam te ja poslala!"
  Ti: " Ma da bre hoću, a hoću moći da gledam kad se budeš ljubila na rodjendanu???