Prijava
   

Prvi pregled kod urologa

Dosta zeznuta stvar, jeste da si imao pregled genitalija u osnovnoj školi ali to je bilo davno, bio si klinac, palija nije bilo u potpunosti razvijena. Sada kada ti je međunožje skroz razvijeno situacija je dosta drugačija. Tako bi voleo da ne moraš da odeš na pregled ali mošnice su toliko natekle da izgledaju kao manja pomorandža, tu je i bol koji ne možeš da zanemariš. Shvatio si, MORAŠ. Kreću pripreme, prvo moraš na brijanje između nogu ti se nalazi džungla, najgori je deo kada stigneš do jajeta koje pravi problem, moraš da budeš skoncentrisan maksimalno. Kupanje ostavljaš 20 minuta pre nego što kreneš u bolnicu da bi miris bio što prijatniji. Na pamet ti pada još jedan problem, šta ako je urolog žensko, i za to imaš rešenje, zatvaraš se u sobu pališ omiljeni pornić i mučiš majmuna jedno desetak puta, za svaki slučaj. Sada ti se ne bi digao čak iako dođe Lisa An, SPREMAN SI.
Dolaziš u bolnicu, posle silne jebade da dođeš do uputa uspeo si i ideš kod urologa. Čini ti se da se svi smeju i da ti gledaju u nateklo jaje. Proziva tvoje ime, u centru si pažnje i veoma te blam. Ulaziš u ordinaciju, kreće spektakl, srećom urolog je muško, nećeš imati problem sa erekcijom. Prvo ide ultrazvuk to nije ništa strašno, kroz glavu ti prolazi da ćeš proći bez skidanja gaća, ali onda: Dečko skidaj gaće!
Jaooo, on stavlja rukavicu na ruku i kreće da čeprka po jajima. Najgora stvar je što ne znaš gde da gledaš, ako ga gledaš u oči malo je nastrano, ako gledaš okolo osećaš se još gluplje, ako zatvoriš oči izgledaće kao da uživaš u tome, praviš se da ne primećuješ da je tvoj penis u njegovim rukama i pokušavaš da budeš opušten. A onda on zavlači svoje prste negde ispod jaja i nabija ti ih, čini ti se do pupka, hoćeš da se dereš ali uspevaš da ostaneš miran.
Gotovo je, pregled je završen, navlačiš gaće, i sa dijagnozom pun utisaka odlaziš kući. Potpuno drugačije gledaš na svet.

Komentari

хтедох да ти кокнем минус након наслова због ове, ал' јебига, не могу кад си се овако потрудио.

Хвала, ово ја из искуства, доста бољи коментар него прошли пут.

неки мој коментар је био неугодан? јебига, извини, могуће :)
иначе, имаш ти доста добрих дефиниција, видим сад, само си слабо оцењен...

ставио ја био неку срање дефку :) а шта ћу кад сам гулија нико неће да чита.

е, онда могуће да јесам, избацим тако понекад фрустрације из себе на неком срању :)
шта да ти кажем... пробиј се мало, укључи се у неке приче на форуму, чету, докажи да си добар лик, ишчитавај профиле људима и остављај коментаре, обратиће неко пажњу и на тебе ;)

Хахаха морам да се увлачим у дупе нема другог начина. :)

Nek si ti nama živ i zdrav!!!
Ako ideš na kontrolni pregled, znaćemo!!
;))

nekim cudom prosao si srecno... neki od nas su dobili zenskog urologa. sa pitanjem: a ne bi vam smetalo ako pozovem mlade kolege i koleginice na konzilijum?
DAMN RIGHT da bi smetalo!!

p.s. kako si uspeo da ga bacas 10puta? bol, krv... nije ti smetalo ? xDDD

+++

Сасвим добра дефка !

hvala ti, sad nikada neću da odem, makar ne znam šta bilo...

@majav Наравно да нећу ићи на контролни једном сам ово прошао, доста је.
@moondoggie Боље бол него да се дигне, после само да се убијем :)
@strajakg Хаха кад ти се отегну јаја до колена има да идеш :)

Mocni Vocni, ako ti je kontrolni pregled potreban, već će ti urolog to i reći. Ni on ne gine da sebi pravi gužvu u čekaonici.
KOd 'vakih stvari je ključno pitanje :
da li želiš da ti bude bolje ili da budeš u pravu?

(izvini što se mešam)

Ако те толико занима могу да дођем и код тебе на преглед :) (шалим се мало)
па рекао је да одем код хирурга , ако се стање не поправи, нормално је да цвикам, стање се побољшало па мислим да нема потребе да се цимам.