Prijava
   

Prvi put s dečkom na utakmicu

Najiritantnija pojava za ljude u blizini. Siguran znak da je pravo vreme da promenite mesto na tribini i odete što dalje. Ukoliko se pak odlučite da ipak ostanete, biće to idealna prilika da obnovite gradivo vezano za sportska pravila, jer ćete gotovo sigurno do kraja utakmice slušati o istim. Usput ćete, nakon svakog postignutog koša/gola imati priliku da ih vidite kako se ljube, a u pauzama će vas obavezno pitati da ih slikate, da jelte, ovekoveče trenutak kada je gospođica posetila “spektakl”.
U 99,9% slučajeva znači jedno od dve mogućnosti:
1) Da je devojka, totalni neinteresant za sport, koja loptu nije videla ni na tv-u imala neopisivu želju da vidi šta je to njenom dečku zanimljivije od vremena provedenog sa njom, te je on poveo iz najbolje namere, da joj dočara atmosferu, ne bi li ga idući put “pustila”, ili
2) Da je devojka udarila ultimatum, taj dan moraju provesti zajedno, a on ni u ludilu ne bi propustio utakmicu, te je on mučenik primoran da je povede.

- Bubili, vidiš onaj veliki, najveći polukrug? E to ti je linija za trojke! Onaj sad što vodi loptu ti je Božić… Ajmo Pero. Ajmooo! Toooo! (cmoooook!!!)
- Brate, čupaj tu stolicu! Ne mogu više da slušam ovo!

Komentari

Изађем из копа и станем са стране. Нека екипица, и лик са девојком. Осамдесет и неки минут, нерешено, никако да га увалимо. Лик седи на столици, а девојка на наслону столице поред. Дајемо гол за вођство, лик скаче и у делиријуму прецизним ударцем лактом у браду шаље своју драгану на бетон иза столице. Тотални смех и опште одобравање.

hahaha, e neka ju je! ;)

Marija objašnjava. PLUS!

ja se odmah setim one priče za ofsajd i kupovinu sandalica....bravo chupeeee +++

hahahaha... bravo Čupe! :)

Opet si vodila nekog mamlaza na tekmu? +