Prijava
   

Prvi put s ocem na jutrenje

On je do skoro poštovan i ugledan otac, suprug i trgovac. Izgubivši prodavnicu na kocki, samim tim gubi i uticajne veze lokalnih pandura, koji su rado svraćali da se ogrebu za po koji kulen i čokoladu. Kao ostatak običnog građanstva, primoran je da probudi sveže punoletnog sina jedinca u četiri ujutru i vodi ga da čekaju u redu za ličnu kartu.

Komentari

Нешто ти слабо иде после Цезара :(

Biće bolje, ne sekiram se ja...a ovu neću obrisati, jer se meni baš sviđa! :)

Ае, не секирам се ни ја онда :). А ову не разумем и после трећег читања... Препричана приповетка, и само на крају уместо у цркву иду у СУП, мсм... Шта? Кога ћале још води да вади личну, кеве ти? :)

Кога ћале још води да вади личну, кеве ти? :)

Mora za prvu ličnu da bude neki roditelj, pa neka bude ćale :) A pošto je gužva, ludilo, mora da se ide mnogo, mnogo rano, a on je izgubio sve na kocki i panduri grebatori što su jeli za džabe kod njega ga više ne poznaju, pa mora da smrdlja u redu sa ostalima! Pretpostavila sam da se ljudima neće dopasti, ali ne može sve ni da bude kako narod voli! :D

У моје време није морало, можда сад мора, па ми зато нема смисла. Ја сам ипак маторо говедо. Ако сад мора један родитељ да иде, онда ок... Џабе сам и се накаћио на коменте. Извини, јбг, нисам 'тео :)

:*

Nema nikakvih problema, dođite nam opet! :)

Тешко... Можда само да се упишем плусом. Кад заслужиш оопет :) Да критикујем нећу, кад нисам поткован :)

Kritikuj, ja se ne ljutim :)

Испамовасмо до зла бога... НЕма материјала за критику, о томе се ради. Евентуално за нову похвалу. Ово вечерас је изузетак, то сам хтео да кажем. Да је било потребе критиковао бих ја раније. Ето.

Meni ovo dobro... Mož da se oprobaš i u ovim dužinama! Pripreme za kup su u toku vidim! :)

Браво Кишо, ова ти је одлична.

Није лошо, ја сам то мало другачије разумео.
http://vukajlija.com/prvi-put-s-ocem-na-jutrenje/249165