Prijava
   

Psihotične klinke

Devojčice od 10 do 15 godina koje se ludo zaljube u nekog lika dosta starijeg od njih. Počinju da ga prate, registruju svaki njegov korak. S obzirom na učestalost radnje, praćenje prerasta u proganjanje. Iznova i iznova ga zovu na fiksni i ćute.
U zavisnosti od muzike koju njihova žrtva sluša one se muzički orijentišu. Tako je jedna petakinja, koja se kada sam ja bio osmi ložila na jednog lika iz mog odeljenja, non-stop pisala po klupama grafite tipa Milena Metalika, Maiden 4 life (sa potpisom naravno), a da pritom nije imala pojma da Ajron Mejden nije lik koji se tako zove i preziva. Jednom prilikom sam je video kako preuzima od druga metarsku gomilu metal muzike, baš slučajno kada je predmet njenog obozavanja prolazio. Orman je ispunila isključivo majicama sa Slipknot printom i goth haljinama. Proganjanje je toliko uzelo maha da na kraju lik nije mogao da izadje iz kuće, a da nešto ne zašušti iz žbunja. Jednom mu je pukao film i otišao je do njene kuće i načestitao se mile nove godine i njoj i njenoj majci. Više nije zvala.

Komentari

Brate ima takvih specijalki i starijih od 15. Ja se nagledah tih sranja. Zajebane su, nista nema ludje nego kad se maloletnici rascveta pupoljak.

Joj i meni se isto desilo,mada ja nisam otišao lično nego sam saznao broj njenog starog,odlazak je bio 2. opcija ali i ovo upali...Uff! +++

Grmalj gazduje golopicnoj golubici. :) +

Moram reći da sam se pronašao u ovoj definiciji, sem onog dela sa Metalikom i Mejdenom.

U, zajebao sam se!Kako sam napisao, ispade da ja proganjam, ustvari mene proganjaju.

Pluuuuus, najviše u vezi toga me nervira to što ona svo svoje vreme troši na nekog lika kog boli uvo za nju. Ako te neko već kulira, zar tad ne treba da batališ to ponižavanje...Ne znam zašto, ali strašno sam se iscimala zbog ove definicije.

uff ima jedna u mom razredu napaljena na nekog ljevog bubnjara iz lokalnog benda,narodnjake je zamjenila led zeppelinom i ostalim bendovima koje on voli cak je pocela da uci svirati bubnjeve i stedi pare da ih kupi a njega boli kurac za nju

naravno ona ima 14 a on 23 ja mislim