Prijava
   

Psihozagađivač

Čovek kome je cilj da usađuje svoje mišljenje drugima u glavu, po svaku cenu.

Obavezno labilna ličnost, koja ima neviđenu energiju da to čini unedogled, kako bi time što ima iluziju da tada stvara svoje istomišljenike, nekako legalizovao i uvrstio u pozitivne osobine svoju ličnu budalaštinu i patetiku.

Kada ih odbace najbliži, obično smaraju nepoznate likove preko interneta u svojim kilometarskim postovima po forumima, komentarima, itd...
Vidi:
http://vukajlija.com/forum/podforumi

Komentari

Je ne zagadjujem, ja opelemenjujem :)))))

kurde, nisam glasala ni za ni protiv, ali sam razmislila o ovoj tvojoj definiciji kao o malo kojoj i imam repliku.
1.Ko je toliko stabilan da proceni nečiju labilnost? Pogledaj psihoterapeute. Sve sami slučajevi koji ne znaju ni svoj život da srede. Pitah jednu gospođu koja ide kod neurologa kakav je čovek taj njen dr, a ona mi reče: " Mnogo je nervozanm." Toliko o lekarima i pacijentima. Uostalom živimo u takvom vremenu gde " da sam normalan dosad bih poludeo" ( audicija)
2. Između patetične i plemenite prirode tanka je linija kao između ludila i genijalnosti.
3. Nema ništa poštenije nego pričati o sebi, uvek je neprijatno tražiti od nekog da gleda na život tuđim očima. Svi pričamo o sebi, pa i ti. Evo ja o tebi znam da si bio u ratu, da imaš kera, da ne sanjaš ništa, imaš 38 godina, a sve to znam od tebe, ti si to rekao, a to da si debeo to ti ne verujem :) Sve to znam, jer me kod svakog pisca i pesnika interesuje i ŠTa piše i KO piše, isto se odnosi i na sve ljude koji ovde pišu definicije, i uopšte na koje srećem bilo u virtuelnom, bilo u " stvarnom svetu oko mene."

E, ziravko, svaka ti je dobra u ovom komentaru:)))plus za tebe:)

Tačno na ovo sam mislio.

Pa kažem ti ja...samo nisam mogao da otvaram tada takvu temu, bio sam mod i tada, pa kao da ne pljujem po članstvu! :-)