Prijava
   

Punjena patka

U vreme kada su se na žurkama igrale lepeze i kamene face po urbanoj legendi igrala se i igra punjena patka. Pravila igre su vrlo jednostavna. Devojka je u ulozi patke. Beži, muškarci je jure, i svako ko je stigne automatski stiče pravo da seksualno opšti sa njom.

Što rekao jedan moj ortak: “Kako to da ja nikada nisam bio na nekoj žurci gde su se igrale te “društvene“ igre ?”

Komentari

Šta su "lepeze"?

Izgleda da se ta žurka uvek desi iznad onog kafića gde"stavljaju drogu u soci"....

@piro
Pa kažem ti da nisam igrao :-D
Nisam baš siguran oko pravila.

Ali ja za to nisam čuo, pa me zanima šta je...
PS: +
PPS: Ja nisam ni fote voleo. :)

čuh i ja za ovu urbanu legendu, samo su pravila bila da se skupi muško-ženska ekipa, svi međusobno imaju seksualne odnose, a svršavaju u tu jadnicu, koja na kraju ostaje, zamisli molim te, trudna

како ли ја увек пропустим такве журке!
нек се јави неко ако је рођен овом методом!!!

Urbana predanja (urban legend) pricaju se kao nesto sto se zaista dogodilo, nesto sto je istinito. A ne moraju biti istinita. Pricaju se tako shto se na pochetku poziva na autoritet (pricao mi ortak, pricala mi Maja, pricao mi Andrein brat...U tradicionalnoj varijanti: pricao mi deda, kazu ljudi ili shtono Vuk reche: "gdjekoji pripovijedaju"). Dakle pravo pitanje je da li se na zurci prijatelja tvog prijatelja igrala "punjena patka" ili je to plod
nechije uobrazilje? Primer koji si dao pokazuje da ne morate znati pravila za prichanje predanja da biste posumnjali u njihovu istinitost. Nadam se da moj komentar bar delimichno daje objashnjenje zashto se tvoj ortak nije nashao na jednoj takvoj zurci.
P.S. A znate li shta se desilo Mjainoj sestri?

''Beži, muškarci je jure, i svako ko je stigne automatski stiče pravo da seksualno opšti sa njom.''

Чекај, како СВАКО ко је стигне? :)
Ваљда, кад је један довати, онда је стигну и сви остали?
Или се игра паузира док је тај први не изјебе, па онда наставља да бежи од оних осталих. :)))

Miss Oak, ali mi živimo u takvom svetu da je dovoljno stvoriti priču da se nešto negde radi, i neko će, pošto je čuo tu priču, poželeti to da uradi.
Upravio sada mnogi Vukajlijaši kuju planove za sledeću žurku. :)

@Jimmy Page
Mnogo se ti nešto raspituješ te za kamene face, te za punjenu patku.
Poenta je u tome što je planirano da se igra u kući sa dvorištem veličine nacionalnog parka (neke Dedinjske vile na primer), tako da je moguće da je uhvati neko, a da sakrije to od ostalih, i sam upotrebi patku.
@piro
Lepeze se igraju tako što se devojke poređaju jedna pored druge i nameste tako da im se vidi samo golo međunožje (lepeza "ribica"). Takmičar treba da prepozna svoju partnerku i da prodre u nju (ako je neko čuo za drugačija pravila rado bih i ja da čujem).

Nema veze...Lepeze se igraju tako sto desetak muskih stoje u krug s dignutim kurcima a cura ima zavezane oci i vrti se u krug. Kad se vikne stoj onda ona do`vati najblizeg i pusi mu dok ne viknemo "dalje" i tako u krug. Posle su izmisljeni kafici splavovi i tako dalje...

Ni ja nikada nisam bio na takvoj žurci.