Prijava
   

Pušačke gadosti

'Ajde što pušači puše svakom prilikom, pa i na -20 stepeni celzijusa, što im se pepeo svuda rasipa, pa i po ljudima u okolini, i što ponekad naprave rupu na tuđoj odeći, ali još mi uvek nije jasno ono refleksno lizanje cigare. Jes' da možda sporije gori, možda si i izgledaju kul, ali da l' pomisle u onom deliću sekunde gde je ta cigara sve bila?

Lokal pun. Sedim pored nekog lika. Džari on jednu za drugom, i vadi iz kutije još jednu i ispadne mu. Mrak je, i šta sad? Sedi, ne možeš se pomerit'. I tako se on sagne i napipava po podu. Po podu na kojem sam ja gazio blatnjavim cokulama, prosulo se pivo, svi prošli tuda. Napipa, digne, automatski ju obliže i pripali. Odmah posle toga uvali žvaku devojci koja je to sve videla. I onda se pitati, je l' gadniji on što on to sve uradi', il' ona što ga izljubi umesto da mu zavali šljagu i pošalje ga negde da pere zube.

Komentari

+
I ja pušim, ali mi nikada nije jasno ovo... Šta, trajaće ti cigara 10 sekundi duže? Zapali drugu, jebote...
Nisam nešto gadljiv, ali par puta mi je cigara ispala na zemlju... Podigao sam je, ugasio i bacio u kantu...
Jbg, uništi me ovaj smer... Lepo ja kažem, hoću grafiči dizajn a ovi debili me ubace na zaštitu životne sredine... *ebala ih zaštita......

Ajd' polizati džoint pa da duže traje, ali cigare nikad nisam kontao, još i to kad videh sinoć. A i taj faks za'eban, a? :)

A nije što ima da se uči, nego što su mi predmeti zajebani... Fizika, hemija, matematika, sociologija, terhničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i upravljanje kvalitetom u prvom semestru... A na grafičkom, ne mogu da kažem da su laki predmeti, ali su zanimljivi... Jbt, kada me zanima istorija umetnosti ili marketing, ili šta još ima tamo, mogu po ceo dan da čitam o tome... A kako sednem da učim matematiku, odmah mi se spava...

Ah, možda i ja saznam vaše muke jedared. Zasad je samo srednja. :D

Чироканер, мојне зајебаваш бре. Па знаш ти пошто су пљуге ових дана? Да ми је последња у пакли, а да морам да је запалим, из гована бих је бре вадио. Не само ја него већина пушача. Нусми тебрекс.

еееее брате, а кад би шабани знали шта све улази у ту цигару....
Нпр већим делом се састоји од отпадака луцерке а не од дувана, а недостаци димљења и "укуса" тог говна које ни стока неће да једе се надоместе хемикалијама.

Ал по мени што више пуше пре ће цркну, тако да ме баш брига

Ne pušim, ne znam. U cigarama u dodir samo kad se puši neki džok.

lizanje cigare ili 'lađenje dima, nije fora u trajanju pljuge, nego u fazonu da je dim kao prošao kroz vlažna mesta, tipa rezervoar u nargilama. Ima razlike u olizanoj pljugi i u onoj suvoj.
Što se tiče čistoće, kruži priča da su ljudska usta najprljaviji deo ljudskog tela sa najviše bakterija, devil bi ga znao...