Prijava
   

Putari Srbije

Grupa penzinera u dubokoj fazi Alchajmera i budnom stanju medicinske kome.

"Kiša ponovo iznenaila putare"

Komentari

hahahahah, sneg takodje...
inace ne znam sto tolko beogradjani bruje oko te olujice, jednom padne malo jaca kisa, grad i odma u vestima, novinama... pada kisa i grad i u ostalim mestima, unisti useve, polupa prozore pa to ne ide u vesti, al jbt u beogradu oluja. odo u oftopik. dobra defka!

Što je najgore, kiša je iznenadila putare u Novom Sadu. Samo kiša. H2O. U tečnom stanju. Ne želim ni da otvaram ostale vesti i vidim u kakvoj panici su Beogradski putari. :)

Кренуо сам на Трошарину, завршио сам на Славији, кад сам се извуко из тог хаоса наишао сам на гробље аутобуса у једносмерној улици. Кад сам се прочачкао туда читавих ретровизора, испред мене са нашао јебени робокап који је по највећем пљуску регулисао саобраћај без трептаја ока свога пандурскога, како би неки кримоси прошли до специјалног суда без проблема, са све жандарима којима вире цевке из џипова, уперене у тротоаре. Луд дан, ал волем такве дане. х)

najjače mi je kad ih iznenadi sneg u januaru +

Ако не би правили проблем од кише и о томе писали, онда би морали да пишу о крађама, пљачкама, политичкој ретардираности, народној заосталости и државној катастрофи. Кад сабереш, боље да забављаш широке медиокритетске народне масе причама како су нам путари опет изненађени, него да их подсетиш шта су прави проблеми. Зар неко од вас заиста мисли да су путари изненађени и затечени? Боле их Луди Милојко... хлеба и игара...