Prijava
   

Putnici GSP-a

Najveći Srbi i nesuđeni političari (po mogućnosti predsednici koji bi ovu državu već prvog dana svog mandata izvukli iz krize).

*Prototip putnika 1: "E moj sinko, proćerdaše ovu našu zemlju...Sve neradnici i šarlatani, ne poznaju svoj narod...Uzeše nam sve, sad 'oće i Kosovo, mamicu im njihovu...Ja da sam predsednik, ne bi ja dao pederima da šetaju, ne bi ustašama ulazio u dupe, branio bih i čuvao naše! KOSOVO JE SRBIJA!"

*Prototip putnika 2: "Bože, kakvi smo mi Srbi, božanski narod. Kod nas se sve zna, sve je u znaku broja tri. Tri velika praznika, krstimo se s tri prsta, samo mi od svih ljudi na svetu kijamo tri puta. TRI JE SRPSKO!"

*Prototip putnika 3: " Ne znaju ovi naši političari ništa, ne znaju oni kako se vodi država. Ne zaju oni šta je Srbija i ko su Srbi! Srpstvo je braniti svoje, a oni samo gledaju pare, sad će i Kosovo da daju za pare! Majku im njihovu lopovsku! Sine, jesi li ti sa Kosova? Nisi,a? Srbijanac? Pa da, osetio sam... Ne znate vi mladi kako je to bilo...Sve srpske svetinje su na Kosovu i oni sad 'oće da ga daju Šiptarima, je*em li im mater šiptarsku!"

Komentari

tuzno,ali istinito!+

Prototip 1 i 3 bi trebalo ubiti.