Prijava
   

Radio S

Patetična zdravkočoliko balaševićističko plačipistačka bulumenta koja je dobila nacionalnu frekvenciju sa koje može da bombarduje nervni sistem malog broja ljudi koji ne misle da je 'Kako posle nas da suncu vratim sjaj' remek- delo i da bi ovu povraćotinu trebalo puštati na svakih pola sata. Pored prebogatog muzičkog programa(13 pesama koje se ponavljaju istim redom iz dana u dan, ali se nekada zajebu pa slučajno pritisnu 'šafl') ova stanica zabavlja plebs i presmešnim vicevima koje je Ranković pričao Titu na ručku u Karađorđevu, kao i uvek duhovitim i nimalo iritantnim Malim Markom. Posle ovakve humorističke terapije skečevi Kursadžija će vam biti banja.

Ako vam se nešto na televiziji ili radiju ne dopada, dovoljno je da promenite program ili stanicu. E pa za ovu to ne važi jer je na repertoaru u svakom autobusu, kafiću, razglasu na pijaci, stanici tako da od Sergeja Ćetkovića, koji se poetski i polusuznim glasom nama jada kako sam kući pije Šardone dok mu devojku gengbenguju tamnoputi igrači KK Crvena zvezda, nećete lako pobeći... Osim ako se ne odselite na Divčibare, gde će vam urlikanje i zavijanje vukova u teranju biti prava muzika za uši naspram izmeta u audio obliku. Ostaje nada da će zaposlene na ovoj stanici neko da nauči kako da naprave novu listu ili da izvade CD.

Komentari

Није лоше. +

Postovanje...+,k'o kuca!!!

jedini plus radiju S je što je sa trona svrgnuo TDI i doajena sehualnih pošalica, Dr. Love-a

a inače plus, da =)

i saveti kako lakše preživeti vrelo leto +++

Za dobar hejt, uvek plus. Bata-gugi će ti dati i zvezdu, samo li ti vidi avatar. lolo

Blagodarim. Drago mi je da ima osoba koje slično razmišljaju, pošto je mama htela da me linčuje zbog moje konstatacije o gorenavedenoj skupini. Razumem je, srednje godine su krizne pa žene koje su u tom dobu posebno budu osetljive na taj nazovi emotivni bućkuriš.

Сјајна пљувачина. + ко срце тинејџерке док слуша Сергеја Гејоргијева!

...једина си...вредела...од свих...шмрц....емоција....бол...радијо ес...не иди...не

МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ ВИШЕ! плус наравно

Treba napomenuti da bi muška populacija trebalo da izbegava Radio S jer postoje ozbiljne šanse od gubitka muškosti... Trajno!

Ишла једном једна добра песма, ја нисам знао да је радио С док нису кренули с џинглом за рекламе.
Није ми радио ништа скривио, те нисам хтео да искаљујем бес но сам окренуо на радио Буцу де је тог момента био лековити Бора Дрљача. Давно сам ја изразио мишљење шта треба учинити с њиховом плејлистом. Плус.

Plus za pljuvačinu. Jedino što vredi kod njih je Voja Nedeljković.

Volim pročitati dobru pljuvačinu na temu koju bih i ja popljuvao.

A jel slušaš radio S? hahaha +

Nisam toliki mazohista.

браво! ужасно ме нервирају.

Count Zero

Za dobar hejt, uvek plus. Bata-gugi će ti dati i zvezdu, samo li ti vidi avatar. lolo

ja sam stvarno iznenađen
pratim te ljubavi ♥