Prijava
   

Radovanka

Najduža dlaka u obrvi.
Dobila naziv po Radovanu Karadžiću, vrhovnom komandantu herojske apmije.

- Matori, ako misliš da se ogrebeš za snošaj večeras reguliši malo te radovanke. Ne padaju pičići više na stripove i na Javu.

Komentari

nije loše. veliko slovo na početku rečenice bi učinilo da izgleda još bolje.

Решено, захвалан.

Opaaaa je l' se to opravio komp?

Uz ovak'u trpezu, on našo da razmišlja o dlakama. P-fuj!!!
+

Hah, kul ovo. Uplaših se na naslov da će biti nešto sa "rado van". Plusina.

zahvalnica.
Nije Dzo, nego od komsije. U principu i defka je njegova :)

Odlična defka! Još kad bi ovi mlađi znali ko je Java...

Ahhahahhahahhahahahahha, kradeš komp od komšije, sramota! +

Za dlaku da ti ošinem minus zbog herojske armije... Osetih sarkazam, pa zato.

citaj kako je napisano :)
hvala ljudi :)

dobra defka, počeću da koristim izraz :) +

Hajde i ja malo da prozivam... Zašto se ništa ne piše tri nedelje dana?

Пад инспирације услед техничких немогућности - комп ми рикнуо пре два-три месеца а с телефона компликовано... Купио сам рачунар јуче (једе малу децу) па ћу видети нешто ових дана.

Види Партизанку што прошара кроз моје стваралаштво :)

Ovakvi primeri su najbolji i najviše volim da krase definiciju. Jedna rečenica (dobro, ovde su dve), ili eventualno dve linije dijaloga i ćao!

Ok, ne može uvek tako, ali kad može, hiljadu puta je bolje, nego da se piše opširni dijalog gde bi se negde tek onako u sred primera umetnula reč iz naslova.

Не бих овде достигао жељену вредност да сам ''прећутао'' другу реченицу и Јаву :)

Dobro, ali je jedna misao. Praktično u dahu. Prfikt. Dodaću i zvezdu.

Hoćeš da ti ulinkujem Javu?

Bulgakov
Odlična defka! Još kad bi ovi mlađi znali ko je Java...

Да се зна да је коментар био пре линка ;)

Hahaha što sam ja tripovala da će biti neki profil ličnosti :) +

Зато што ниси читала стрип :)

Klasični Vukajlijaški volšebizam. Odabrati, naravno.

Ko ne čita stripove?!

Čuo sam da žene voze kamione, bagere, da upravljaju državama, da lete u svemir, igraju fudbal pa čak i da, da izviniš, prde... Ali nisam čuo da čitaju stripove...:)

Čuo sam da žene voze kamione, bagere, da upravljaju državama, da lete u svemir, igraju fudbal pa čak i da, da izviniš, prde...

Od navedenog, moja samo posljednje :)
Defka jako dobra. +++

Eto, ni tvoja ne čita stripove. Kažem ja...

Čuo sam da žene voze kamione, bagere, da upravljaju državama, da lete u svemir, igraju fudbal pa čak i da, da izviniš, prde... Ali nisam čuo da čitaju stripove...:)

Kod mene sve kontra. Ništa od navedenog ne radim, ali zato čitam stripove! :))

A Marti Misterija omiljeni? :)

Фин и надасве конструктиван разговор паде овде.
Булг оживљава :)

Dilan Dog je postao popularan baš u vreme kad sam prestajao da čitam stripove... Ali, cenim. :)))

Ааа, то вас двоје наствљате фин и надасве конструктиван разговор. Само напред, друже Булгаков, оставићу вас насамо и нећу ометати. Иако сам сигуран да сте обоје свесни да можете да изнајмите собу :Д

Bulgakov je spisatelj, odnosno, nije u mogućnosti da isfinansira takav luksuz;)

Велике су остале могућности списатеља његових висина, тако да ценим да би Котзка са задовољством прихватила на себе тај обични моменат просте размене новца та простор. Него, не бих даље да не будем бананамен.

Назвао си Коцку курвом, идиоте? Шта си то управо рекао за Коцкицу, кучко мала? За твоју информацију, завршио сам први у својој класи обуку за ЈСО, и био сам умешан у бројне тајне акције уперене против ОВК, и имам преко 300 потврђених убистава. Обучен сам за горилско ратовање и најбољи сам снајпериста у целој Војсци Србије. Ти си за мене ништа више него још једна мета. Неутралисаћу те са прецизношћу каква никада раније није виђена на планети Земљи, упамти моје јебене речи. Мислиш да можеш тек тако да кењаш људима на интернету? Размисли поново, глупане. Док ти ово куцам контактирам са мојом тајном мрежом шпијуна која се простире на целој територији Србије и управо те лоцирају преко IP адресе, тако да ти је боље да се припремиш за олују, црве бедни. Олују која ће са лица Земље избрисати ту бедну ствар коју називаш својим животом. Јебено си мртав, клинац. Могу се наћи било где, било кад, и убити те на преко седам стотина начина, ако рачунамо само на борбу голим рукама. Али поред тога што сам интензивно увежбан за борбу прса у прса, имам на располагању цео арсенал Специјалне Бригаде, и искористићу га максимално како бих избрисао бедника као што си ти са лица континента, говно једно мало. Да си само могао да знаш какве ће грозне последице по тебе изазвати твој "паметан" коментар, можда би држао тај твој лајави језик за зубима. Али ниси знао, ниси ћутао, и сада ћеш платити цех, идиоте јебени. Кењаћу гнев по теби и удавићеш се у истом. Јебено си мртав, клињо.

И овде звезда, Сендвич ојебава.