Prijava
   

Rafa Nadal

Srpski sportski emigrant. Sin Koneta Varvarinca, koji je obožavao Conana, i jedne leskovačke beračice paprika, othranjen na nešto mleka i mnogo leskovačkih đinčića(ljute papričice) koje je obožavao, i koje su mu stvorile uslovni refleks da se češe tamo gde ne treba i kad ga ne svrbi. Kad ga je peklo, Rafa je mlatio rukom sve oko sebe, naročito levom. Jednoga dana pojavila se vračara koja je Konetu rekla: Idi u Zapadno carstvo, Ovde će da se pojavi lep Junak, Srce Srbije koji može da pomrači božiji dar i slavu tvog deteta. Kone posluša i krenu na dug put. Prošli su kroz Carstvo Čojstva i Nenadjebivih Junaka, shvatili da tu nemaju šta da traže, prošli kroz Carstvo Žaba, Mačaka i Durum Testa i Carstvo dobre hrane i uvrnutih riba, ali ništa od toga im se nije dopalo da ostanu i naprave svoje ognjište. A onda u nekoj novoj zemlji čuli su za bika Ferdinanda, koji je kasnije ovekovečen u jednom crtanom filmu nekog Walta koji brani Diznilend, Bik se transformiše u sportsko čudovište jednostavnim ubodom bumbara u njegovu zadnjicu . Shvatili su da snaga ličnosti u velikoj meri zavisi i od zaleđine i da to treba negovati. Konačno su pronašli svoj teren. Rafa se kasnije proslavio, postao je Kralj Šljake i još uvek vlada- a đinče doping nije na listi zabranjenih supstanci.

Zvanično nezabeležena motivaciona rečenica,mantra R.Nadala:
Nadal’ se, ne Nadal’-sve će gi tepam, pa!!!

Komentari

Pitam se ko ti dade - ????

Neko ko obožava Srce Srbije, mrzi Rafu, Konana i bajke...Nije bitno šta se piše, nego o kome se piše...kao kad pomeneš neku grupu,pesmu vrlo šturo a nadobijaš se palaca zato što si pomenuo nekog ko vredi a def nema veze...Moj "junak" je sagledan iz drugog ugla za šta treba imati filing. Ja navijam za Noleta kad igraju jedan protiv drugog, ali se divim Rafinoj energiji i izgaranju. Dobar uzor za mnoge ali,...zato sam izmislio da je "naš" i oprostio mu "refleksno pnašanje"...;)

Ja dadoh plus i pre nego što sam video čija je definicija (još na pola čitanja), a znam malo ljudi koji Noleta gotive više nego ja.
Posle licemeri pljuju autore koji u defke ubace vic ili od vica prave definiciju, a literalnu formu, simboliku i trud mnogi ne cene. Da ne zakeram više ipak je samo jedan "-" (4:1 za sada).

Mislim da će broj pluseva označiti onaj "specifičan" kvalitet Vukajlije-nesvakodnevnu zajebanciju...

Hvala, G-đo Kućo, ovo je i pisano za one sa neuobičajenom percepcijom-svako priznanje te vrste izuzetno cenim. a i ovi navijači što su se oglasili mi ne smetaju-trenutno 13 vrlo bitnih reakcija...(8:5)

Ma pusti skor, ti si bar ovde mnogo duže od mene i znaš da skor nije merilo kvaliteta. Uostalom, bolje da ti plusić daju likovi čije mišljenje ceniš, nego oni drugi.

Iskusni, ja sam razočaran skorom (čitaj:ne kapiranjem defke od strane pojedinih članova). Po mojem mišljenju ovo ti je jedna od boljih definicija, a skor je ionako mrtvo slovo na papiru.

Ispravka : nekapiranjem (greška u kucanju)

RD&MH, Bar se nas troje usaglasilo pisanim putem sta valja- a tu je negde jos i sedam velicanstvenih...osetio sam da nece ici glatko/her rafa je tezak zalogaj, a za neke pretezak/zbog"sportsko-navijackog animoziteta"...Hvala na podrsci;)