Prijava
   

Rahito

Klinac iz šezdesetih i sedamdesetih koji je, kad je odrastao, promenio ime u "lice sa posebnim potrebama". Njegovi drugovi iz detinjstva ga, međutim, i dalje zovu starim imenom. I on se odaziva.

Komentari

dao sam ti plus jer znam jednog rahita ali kad sam video da si ti prase pokajao sam se jer mnoooooooogoooo seres...

ma prase ima do jaja defke

Zazubico, jbg, sad kad sam malo pročešljao tvoje defke, I MENI je žao što si mi dao plus. Predlažem ti da ubuduće pri svakom logovanju skokneš lepo do mog profila, izdeliš minuse na sve defke u međuvremenu objavljene, pa da izbegnemo tu obostranu neprijatnost. Važi? Uzgred, nemam 227; imam više. Star sam k'o Noje...

naravno da to ne radim,niti cu ikada raditi...ne planiram da "procesljavam" tvoje defke...a da seres to da!mnoooogoooo

Al stvarno bi mi bilo neugodno da od tebe ubuduće dobijam pluseve... ne znam šta predlažeš? Ako je već mnooogooo... što nešto ne preduzmeš?

Da nisi neki Tijanićev obožavalac?

uvek plus za prasca legendu, mnogo jake defke imas

Fala, Timotije, služimo narodu!

Onda jbg bar budi u nekom UGODNOM polozaju dok budes dobijao moj eventualni plus.Ne znam stvarno kako si to zakljucio,mozda zbog one defke kada si ga TI pomenuo u komentaru...Glupo pitanje,nema sta da se preduzima,tvoje je da komentarises,a moje da ti kazem da seres kada seres i to je to...

Sranje ne postaje sranjem zato što ti tako misliš; treba to tek da se dokaže...Važi, zazub, sve je na svom mestu. Uživaj... i čuvaj se huligana... kod njih nema demokratije.

ok,ok...na mestu...nemas frke,cuvaju me ova cetvorica ;)