Prijava
   

Rambo nož

Je jedan od najboljih, najopremljenijih, i naravno najoštrijih noževa na svetu u kome možete naći sve što vam je potrebno da preživite u prirodi tri ipo meseca. Ne, nema TV, ali zato ima sve ostalo, od pribora za pecanje, do pribora za ušivanje, ukoliko se s istim posečete (ako naravno prvo ne pročitate uputstvo za upotrebu koje je lepo spakovano u to istom nožu). Jedno vreme neverodostojnu kopiju tog noža ste mogli naći i na buvljoj pijaci.

Švajcarski nož (Swiss) za njega je malo dete.

Komentari

'De to ima da se kupi?

Bilo na buvljaku na NBGDu sigurno do skoro, veliko sečivo, izrezbaren gore sa suprotne strane od sečiva, drška maskirna, mislim da ih sada naveliko Kinezi valjaju.

Ne, mislio sam na pravi. Taj kod Kineza nije ni za ku... :)

To bi već sa Silvesterom Stalonetom moro da vidiš :)

Mada možda u armi šop...

a jel dobijes i šumu uz nož? bez nje džabe trud...

crjz
da znaš da si u pravu, i Rambo bi se sada zamislio :)

pa Rambo je uvek zamišljen, neko malo odvažniji od mene bi rekao da ima takvo lice.

Moram da vas razocaram ali ti nozevi su dobri samo za prevrtanje palacinki. Ovaj noz je napravljen za ukras, koja je logika zrtvovati stabilnost noza zbog suplje drske u koju se mogu staviti sibice i udica? Cemu sluze dzepovi pobogu?
Nozevi kojima se secivo proteze celom duzinom drske su neuporedivo pouzdaniji i nece se slomiti prilikom ozbiljne upotrebe. Znam da davim ali sta cu kad sam fanatik za nozeve :)

Hahhahhah Piro :D
Pametno :D

http://www.light-sabers.net/images/lightsaber-red.jpg
Ahem... šta bi više hteli? :D
Nikada se ne zna kada morate da ubijete nekog Džedaja u šumi. :)